haon-sportoldal

2012.07.09. 16:49

A debrecenieket illeti a Szuperkupa, de szerdán játszaniuk kell érte

Címkék#szuperkupa

Szerdán 20 óra 15 perctől Szuperkupa-döntőt rendeznek Székesfehérváron, a bajnok és kupagyőztes DVSC-Teva a bajnoki ezüstérmet birtokló Videotonnal csap össze.

Szerdán 20 óra 15 perctől Szuperkupa-döntőt rendeznek Székesfehérváron, a bajnok és kupagyőztes DVSC-Teva a bajnoki ezüstérmet birtokló Videotonnal csap össze. A furcsa kiírás értelmében tehát megküzdenek a felek azért a trófeáért, amely egyébként a Lokit illetné...

 

Állnak elébe

– Természetesen a Vidi elleni Szuperkupa-meccs más lesz, mint egy edzőmérkőzés, elvégre szerdán trófeáért lépünk pályára – fogalmazott a DVSC jobbhátvédje, Nagy Zoltán. – Valóban minket illetne a serleg, de nincs ezzel gond, ha kiírás szerint meg kell küzdenünk érte, állunk elébe! Nagyon várom az első tétmeccset, amely a presztízsről is szól, hiszen a fehérváriak a legnagyobb riválisaink manapság. Arról nem is beszélve, hogy kitűnő erőfelmérő lesz a kilencven perc a jövő heti, Bajnokok Ligája-selejtező előtt, hiszen azért a Skenderbeu ellen is készülünk, bár most a kupadöntő van fókuszban – fogalmazott a védő, aki saját bevallása szerint figyelemmel kísérte a Videoton eredményeit a felkészülési időszakban.

– Követem az eseményeket a sportoldalakon, de túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok annak, melyik csapat milyen eredményeket ér el ilyenkor. Igazából az számít, hogy a tétmeccseken, a bajnokságban vagy a kupában mire lesz képes egy csapat, arra pedig még most nehéz lenne következtetni. De persze kíváncsi vagyok, mire megyünk a piros-kékek otthonában. Becsülettel felkészülünk a Sousa-gárda ellen és mindent megteszünk, hogy elhódítsuk a Szuperkupát.

 

Jön az albán túra

Nagy Zoltán néhány szót ejtett a jövő keddi ellenfélről is. – Nyilván mindenkinek ott motoszkál már a fejében a Skenderbeu elleni összecsapás, jómagam egyelőre abban bízom, hogy játéklehetőséget kapok majd a szakmai stábtól. Ez a saját magammal szembeni elvárásom, a csapattól továbbjutást várok, mert szeretnénk minél tovább menetelni a nemzetközi porondon. Biztosan forró hangulatú meccs vár ránk Albániában, igyekszünk majd sikerrel megvívni – nyilatkozta a Naplónak Nagy. HBN-TN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!