haon-sportoldal

2012.06.25. 14:23

Ligetaljai napok: pattog majd a labda

Labdarúgás - Nyíradonyban új füves pályát avatnak a vasárnap.

Labdarúgás - Nyíradonyban új füves pályát avatnak a vasárnap.A XIX. Ligetaljai Kulturális Napok keretein belül több sporteseményt is rendeznek Nyíradonyban a hétvégén. Június 30-án, szombaton 9 órától sakktorna kezdődik a művelődési házban 50 résztvevővel, míg 10 órától a 60 éven felüliek számára rendezett kispályás labdarúgó kupán szurkolhatnak a nézők. Az „Egy életen át kell játszani,…” címet viselő tornára Debreceni ASE, Érmihályfalva, a DEAC és a Nyíradonyi FC csapata nevezett.

Július 1-én, vasárnap kispályás labdarúgó tornát szerveznek, illetve íjász-, triál- és karate bemutatókat nézhet a nagyérdemű. A focitorna 10 órától a városi sporttelepen lesz lebonyolítva, nevezni a helyszínen lehet 9-től 9.30-ig. Egy ünnepélyes ceremóniára is sor kerül, ugyanis 11 órától adják az új füves futballpályát, Lázár János és Tállai András államtitkárok közreműködésével.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!