haon-sportoldal

2012.05.29. 13:46

Nagyarányú vereséget szenvedtek a hajdúsági futsalosok a döntő nyitányán

Futsal. Ahogy tavaly, idén is a Rába ETO és a Mezei-Vill küzd meg egymással a férfi futsal NB I. döntőjében. A párharc első felvonását az alapszakaszt élen záró Győr otthonában rendezték.

Futsal. Ahogy tavaly, idén is a Rába ETO és a Mezei-Vill küzd meg egymással a férfi futsal NB I. döntőjében. A párharc első felvonását az alapszakaszt élen záró Győr otthonában rendezték.

A mérkőzés első találatára egészen a 7. percig kellett várni, Martins szerezte meg a vezetést a hazaiaknak. Az előnyt Lódi Tamás növelte a 11. minutumban (2–0). Nem sokkal később az újfaluiak kapitánya, Trencsényi János szépíteni tudott, de kevéssel a félidő vége előtt Martins duplája révén 4–1-re húzott el az ETO.

A szünet után tovább folytatódott az MVFC vesszőfutása: a 29. percben Lódi Tamás szerezte meg a győriek ötödik gólját, végezetül pedig Harnisch Ákos adta meg a kegyelemdöfést (6–1). A három győzelemig tartó küzdelemsorozatban 1-0-ra vezet tehát az ETO, a második összecsapást csütörtökön, 19.30-tól rendezik Berettyóújfaluban, a Pálfi István Rendezvénycsarnokban.

A berettyóújfaluiak dolgát nehezíti, hogy edzőjük, Turzó József nem lehet velük a finálé alatt, hiszen az MLSZ Fegyelmi Bizottsága egy hónapra eltiltotta a kispadtól a mestert. HBN

 

A tények

Rába ETO–Mezei-Vill FC Berettyóújfalu 6-1 (4-1)

Magvassy Sportcsarnok, Győr. Játékvezetők: Kovács G., Rózsa J., Makk L.

ETO: Balázs Z. - Al-Ioani Ion, Dróth Z., Dos Santos, Lódi T. Cserék: Gyurcsányi Zs., Szeghy Sz., Bárdosi H. E., Martins, Dobre G., Harnisch Á., Matkovics G. Edző: Marco Antonio Angulo Lopez.

MVFC: Pallai G. - Lovas N., Rábl J., Trencsényi J., Szécsi B. Cserék: Nagy I., Leo Mendes, Victor Cosmin Togoi, Gál I, Michelsinho, Nagy T., Tihanyi Cs. Edző: Turzó József.

Gólszerzők: Martins (7., 18., 18. p.), Lódi T. (11., 29. p.), Trencsényi J. (13. p.), Harnisch Á. (33. p.).

Sárga lap: Dobre Gabriel (13. p.), Lódi T. (25. p.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!