haon-sportoldal

2008.10.29. 20:39

Nem jutott tovább a Nyíradony

<p>Békéscsaba – Egy hét alatt másodszor szenvedett vereséget a Tajtavill-Nyíradony gárdája a Viharsarokban a Békéscsaba ellen, így nem sikerült továbbjutni a gárdának a Magyar Kupa következő körébe.</p>

A nyíradonyiak egy hete játszottak bajnoki találkozót Mátéfi Eszter alakulatával, akkor 31–26-ra kaptak ki, ezúttal – szerdán este – szintén 26 gólt szereztek a Tajtavill játékosai, s ez most is kevésnek bizonyult, hiszen a hazaiak 33 találatig jutottak.

Mindamellett a vendégek nem éppen pihenten léphettek pályára, hiszen kedd este is játszottak, mégpedig a bajnoki címvédő Győr ellen, s kikaptak az Európa legjobb csapatai között számon tartott együttestől.
Mint Köstner Vilmos, a nyíradonyiak vezetőedzője a mérkőzés után megjegyezte, változatlanul gyenge volt a hajdúságiak védekezése, s nem kevés ziccert hagytak ki.
A Tajtavill legeredményesebb játékosa ezúttal is Sopronyi Anett volt tíz találatával.
A következő bő egy hétben regenerálódhatnak a nyíradonyi lányok, hiszen november 8-án Vácott játsszák a legközelebbi bajnokit.

A tények
Békéscsabai Előre NKSE–Tajtavill-Nyíradony 33–26 (14–7)
Békéscsaba, 400 néző. Vezette: Baranyi, Szloska.
Békéscsaba: Tóth Zs. – Baross 3, Rácz 1, Takács 1, Cifra, Szekeres 6, Ancsin 2. Cserék: Veress (kapus), Szögi 9/4, Tóth K. 7, Glusica 1, Kelemen 1, Hajduch 1, Petrovszki 1. Edző: Mátéfi Eszter.
Nyíradony: Király – Flasková 3, Szamosi A. 1, Gulyás 2, Pádár M. 3, Kudor 3, Szűcs N. 2. Cserék: Lajtos (kapus), Sopronyi 10/4, Szamosi L. 1, Sütő E. 1, Sütő M., Such. Edző: Köstner Vilmos.
Kiállítások: 2, illetve 8 perc.
Hétméteresek: 4/4, illetve 4/4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!