haon-sportoldal

2008.09.18. 06:36

Szétverték a szurkolókat Egerben

<p>Debrecen- A szívünk, a vérünk a Lokié című könyv szerzőjét, Sándor Mihályt kértük meg, hogy idézze föl, melyek voltak a legdurvább esetek, amikor a lelátói verbalitás fizikai erőszakká nőtte ki magát.</p>

Az szakíró nehezen tudott csupán néhányat kiragadni a sok-sok vad sztori közül.
– Az első durva eset 73 őszén esett meg velünk Egerben, amikor a rendőrök szó szerint kivertek bennünket a stadionból.

Mint később kiderült kitervelt akció szenvedő alanyai voltunk, ugyanis egy civil ruhás rendőr kezdésnek behúzott egy hatalmasat az öcsémnek. Miután kissé elégtételt vettünk a támadón, ránk rontott vagy harminc „fakabát” és a szünetben kiütlegeltek bennünket az utcára, az egyenlítő gólunkról már a kapun kívül értesültünk.

Persze volt némi előzménye az esetnek, mert délelőtt már összetűzésbe keveredtünk a várban egy csehszlovák turista csoporttal, akik kaptak néhány pofont, ennek köszönhettük a kitüntető figyelmet a zsaruk részéről.
Volt, hogy Barcikán szénnel dobáltak meg bennünket, négy éve Nyíregyházán pedig egy felém dobott sörösüveget sikerült az arcom elé tartott csuklómmal hatástalanítanom.

A múlt „kedves ismerősei” közt tartom még számon az angyalföldi, betelepült görögöket is, akik a múlt rendszer végén a Vasas meccseken mutatták be, milyen remekül tuják szórni az ember felé a zsilettpengéket.

  • Okos játékra lesz szükség
  • Marad a névado szponzor a kéziseknél
  • Halálra gázolta a harckocsi
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!