haon-sportoldal

2008.08.31. 19:01

Súlyosan megsérült a DKSE balátlövője

<p>Debrecen – A harmadik helyen végzett a pénteken és szombaton Temesváron megrendezett tornán a DKSE-Airport Debrecen férfi kézilabdacsapata.</p>

A házigazdákkal döntetlent játszottak, a svájciakkal szemben két góllal maradtak alul, míg a Partizan Beogradot három góllal verték meg a hajdúságiak.
– Kiegyenlített torna volt, hasonló erősségű csapatokkal – mondta el a Haon érdeklődésére Kovács Mihály vezetőedző.
A temesvári túra sajnálatos eseménye azonban, hogy súlyos sérülést szenvedett Martin Farkasovszky. A balátlövő a svájciak elleni mérkőzésen olyan szerencsétlenül ütközött az ellenfél egyik játékosával, hogy a szem alatti és a szemöldöknél lévő csontja is eltört, s elveszítette eszméletét. Farkasovszkyt várhatóan szerdán műtik meg, és hosszabb időbe telhet, amíg felépül. – Hónapokban lehet gondolkodni, valószínű, hogy pótolni kell – tudtuk meg Kovács Mihálytól. – Mindkét játékos vétlen volt az esetben – tette hozzá a szakember.
A bajnokság szeptember 10-én kezdődik, addig sok gyakorlás – a hibák korrigálása, finomítás, pontosítás – vár a DKSE kézilabdázóira.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!