haon-sportoldal

2008.05.29. 20:31

Értékesített Loki-helyzetek

<p>Debrecen – A legtöbb Loki-szurkoló még csak mostanság eszmél fel az örömmámorból: a DVSC-TEVA labdarúgócsapata szerdán úgy lett kupagyőztes, hogy a jövő heti, debreceni visszavágó még hátra van.</p>

A Honvéd 7–0 arányú kispesti detronizálása után nyilvánvalónak nem kérdés, hogy a DVSC megszerzi-e fennállása harmadik kupasikerét: a visszavágó tényleg népünnepély lehet.

A fővárosi találkozónak sok debreceni hőse volt, az egyik például Leandro: a legmagyarabb brazil lőtte a DVSC-TEVA első gólját, megadva a mérkőzés alaphangját. Leo joggal érezheti a magáénak is a nem mindennapi sikert...

– Már a meccs elején éreztem, hogy nyerni fogunk, de arra nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy különbséggel – mondta Leandro. – Ettől függetlenül nagyon örülök a sikernek, mert nagyon szerettük volna kárpótolni a szurkolóinkat az elveszített bajnokság után. A mi csapatunk mindig is nagyon jó volt, rengeteg helyzetet alakítunk ki a meccseken, csak azok közül általában sokat ki is hagyunk.

Most ez másképp volt, nekünk minden sikerült elöl, így végül hét góllal nyertünk. A vezető gól után nekik ki kellett támadniuk, hogy legyen esélyük a fordításra, ám így nagy területeket hagytak szabadon hátul. Mi éltünk az általuk „felkínált” lehetőséggel – nyilatkozta a Loki egyik leglabdaügyesebb játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!