haon-sportoldal

2008.05.19. 14:26

„Nincs lefutva a bajnokság!”

<p>Debrecen – A véghajrához érkezett a magyar futballidény, s az utolsó filmkockák (egyik) főszereplője a DVSC-TEVA csapata.</p>

A magyar mezőnyben egyedüliként még mindig négy fronton harcoló Loki egy versenyfutásban már célba ért: a DVSC-DEAC megnyerte az NB III. Tisza-csoportját, így ősztől az NB II-ben szerepelhet, vagyis akár a Fradival is összemérheti tudását.

A másik három fronton még tartanak a tétre menő csatározások, igaz, már mindegyik sorozat a végkifejlet határán van: hogy mást ne említsünk, a Ligakupa szuperdöntőjének debreceni visszavágója (az első meccsen: Fehérvár–DVSC 1–0), kedden este 20.45 órakor kezdődik az Oláh Gábor utcai stadionban (a belépés a bérleteseknek ingyenes, a jegyek a B középbe 500, a többi szektorba 700 forintba kerülnek). A Ligakupa-sorozat megnyerése is fontos a Lokinak, ezt Szima Gábor elnök is megerősítette a Naplónak adott nyilatkozatában.

– A Ligakupa egy új, eddig itthon ismeretlen sorozat, amely ezzel együtt véleményem szerint sokáig fenn fog maradni.

Szima GáborMagyar Kupa-fináléról

Magyar KupaBudapestenSzima Gábor

MTKREAC MTKLokiÚjpestMTKDVSC




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!