haon-sportoldal

2008.04.24. 13:49

Nagy átalakulás előtt a Loki

<p>Szerdán Békéscsabán győzedelmeskedett a DVSC-Aquaticum női kézilabdacsapata, ám a siker ellenére a szurkolókat nem a diadal foglalkoztatja, hanem az, hogyan alakul a gárda jövője.</p>

Akik nem látnak be a színfalak mögé, azok is érzik, hogy nincs teljes nyugalom a Loki háza táján, bizonytalanság lengi körül a debreceni csapatot. A hivatalos információk szerint a DVSC tulajdonosi körének szerkezete és ezáltal az ügyvezetése is megváltozik, s ez hozza magával azt, hogy jelenleg elég képlékeny a helyzet a debreceni alakulatnál.

A DVSC Kézilabda Kft. tulajdonosi köre a közelmúltban Baranyai Antalt és Oláh Sándort bízta meg azzal, hogy játékosokkal és edzőkkel tárgyaljanak a jövőt illetően.
Triffa is távozik

– A következő idényben biztosan a Loki keretéhez tartozik Kiss Éva, Kazai Anita,Hornyák Dóra, Kovács Adrienn, Szabó Valéria, Csáki Viktória és Lucia Uhraková. A közelmúltban térdműtéten átesett Dagmar Stuparicovával és Temes Bernadettel a napokban ülünk le, velük mindenképpen szeretnénk megállapodásra jutni, de rajtuk kívül is több a kérdőjel a jelenlegi kerettel kapcsolatban – nyilatkozta a Naplónak Baranyai Antal.

 – Az már biztos, hogy Szűcs Gabriella és Triffa Ágnes távoznak Debrecenből, az átlövő nem akarta kitölteni a Lokinál lehetséges plusz egyéves szerződését, inkább a Valceában folytatja pályafutását, míg a kapus szerződése lejárt, és bejelentette, távozni szeretne a klubtól.

Természetesen továbbra is azon dolgozunk, hogy megerősítsük a csapatot, több játékossal is tárgyalásban állunk, ám neveket nem szeretnék elárulni, de a terveink szerint rövid időn belül realizálódnak az elképzeléseink.

Bakó Botond jöhet

Több országos médiában is megjelent már, hogy a következő idényben nem Skaliczky László irányítja a DVSC-Aquaticum munkáját, s ezzel egyidejűleg megindultak a találgatások, ki foglalja el a szakember helyét a debreceni kispadon.

– Szóbeli megállapodást kötöttünk Bakó Botonddal, lényegében már csak apró pontosításokra van szükség a szerződésben és a jövőben az ifjú tréner felel majd a szakmai munkáért Debrecenben. Bakó Botond jelenleg a Békés férfi csapatának az edzője, tehetségét a szakma nagyra tartja.

Triffa: még nem

A híresztelésekkel ellentétben Triffa Ágnes még nem írt alá semmilyen szerződést a szlovén bajnok Ljubljana csapatával – tudatta a Naplóval a válogatott kapus. Triffa nem tagadta, továbbra is komolyan foglalkoztatja a szlovén szerződés lehetősége, de még nem zárultak le a tárgyalások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!