haon-sportoldal

2008.04.16. 19:39

MOB-díjjal tüntették ki Orendi Mihályt

<p>Budapest – A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésén a díjazottak között volt Orendi Mihály is, a Debreceni Sportcentrum Kht. ügyvezető igazgatója.</p>

A MOB e díjjal kívánt köszönetet mondani a sportvezetőnek az olimpiai és sportmozgalomban kifejtett kimagasló tevékenységéért. A kitüntetést Schmitt Pál és Kamuti Jenő adta át a neves szakembernek, akinek oroszlánrésze volt az elmúlt évek debreceni világversenyeinek megszervezésében.

Az elnökség által javasolt jelöltek közül titkos szavazással választották ki azokat, akik végül a Budapesti Kongresszusi Központban vehették át kitüntetéseiket.
Szintén e díjban részesült még dr. Bakonyi Péter olimpiai bronzérmes kardvívó, a szövetség korábbi elnöke, Hazsik Endre a Központi Sport Iskola egykori kajakos világbajnoki helyezett igazgatója, Illovszky Rudolf mesteredző, a müncheni olimpián ezüstérmet szerzett labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!