haon-sportoldal

2008.01.02. 15:48

DKSE: vége az édes pihenőnek

<p>Debrecen – Vége a pihenésnek, a meglehetősen rövid szünetet követően szerdán újra a dolgos hétköznapok következnek a DKSE-Airport Debrecen férfi kézilabdacsapatánál.</p>

Az első edzést szerdán este fél hattól vezényli majd Kovács Mihály, aki egy játékos kivételével valamennyi csapattagra számíthat. Frey Tamás viszont egyelőre a válogatottal készül a január 17-én kezdődő Európa-bajnokságra, hogy végül az irányító benne lesz-e az utazó keretbe, erről Skaliczki László szövetségi kapitány később dönt.

A debreceniek napi két foglalkozáson vesznek majd részt, futás, konditermi edzések, és persze labdás tréningek szerepelnek a programban. Gúnya Péter két nappal később csatlakozik a többiekhez, a jobbszélső ugyanis a két ünnep között még együtt készült a válogatottal.

Január közepén már edzőmeccseket játszanak a fiúk, az ellenfelek kiléte viszont még nem ismert. A hónap végén, január 25-26-án Székelyudvarhelyre négyes tornára hivatalos a DKSE, az erdélyi túra során a román élvonal legjobbjaival mérkőznek meg Rédeiék.

A Hargita-kupán az első helyen álló Steaua Bukarest, a harmadik Bákó és az ötödik Székelyudvarhely lesz az ellenfél.

A bajnokság február elején folytatódik, nem is akármilyen meccsel kezdenek a srácok, másodikán a Dunaferr otthonában lépnek pályára, majd a következő héten jön az igazi csemege, az MKB Veszprém látogat a Hódosba!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!