haon-sportoldal

2007.12.05. 13:27

DVSC-Szpari meccs élőben!

<p>A&#160;Ligakupa keretén belül mérkőzött meg a két szomszédos megyeszékhely, Debrecen és Nyíregyháza első osztályú futballcsapata. A mérkőzés eseményeiről portálunkon online közevetítést adtunk! <DIA alt="Loki-Szpari 2007.12.05." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Loki_Szpari_2007_12_05_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Loki-Szpari 2007.12.05." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/flv-Dvsc-Ny%C3%ADregyh%C3%A1za%20foci-cZZs_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

VÉGEREDMÉNY

LOKI - SZPARI: 2-1

Véget ért a találkozó: Loki - Szpari: 2:1

 

91. perc: Czvitkovics 30 méterről szabadrúgásból lőtte a labdát a kapura. A léc alá tartó labdát a kapus nagy bravurral védte ki.

90. perc: A Nyíregyháza rúgott szabadrúgást 17 méterről. Vukadinovics lövése csúnyán kapu fölé szált.

2 perc hosszabbítás lesz!

85. perc: A friss Sztojkov viharzott el a jobb oldalon; középre passzolt. Kouemaha 5 méterről senkitől sem zavartatva fölé bombázott.

84. perc: Rudolf helyett Sztojkov a pályán.

83. perc: Kouemaha harcolta ki magának a helyzetet. 13 méterről lőtt. A középre tartó labdát a kapus védte.

80. perc: Rudolf alakított ki magának helyzetet. A csatár 16 méterről, középről lőtt, de a középre tartó erős lövést a kapus tudta hárítani.

76. perc: Az utóbbi percek eseménytelensége után Szatmári életerős lövése keltett figyelmet, de a labda elkerülte a kaput.

70. perc: A megsérült Zabos helyett George a nyíregyházi csapatban.

69. perc: Czvitkovics tört be bal oldalra, a 16-oson belül. Egy cselt követően jobbal célozta meg a kaput, ám az csak a kapufán csattant.

67. perc: Több belemenés és kemény belépő után felpaprikázódott a hangulat. A mérkőzés hangulata igen lüktető.

62. perc: Cserélt  Loki: Szilágyi Péter helyett Dorge Kouemaha kapott lehetőséget.

60. perc: A kapu előtti kavarodás végén Mészáros Norbert 6 méterről kisodródott helyzettből lőtt. A labda az oldalhálóba csapódott. 

56. perc: Czvitkovics bal oldalról végzett szabadrúgást. A labdát Rudolf 6 métérről óriási helyzetben kapu mellé fejelte.

53. perc: A nyíregyháziak szépítőtalálata után a debreceniek szabadrúgásból és szögletből veszélyeztettek volna, de mindkét alkalommal a labda elkerülte a kaput.

47. perc: Nyíregyházi támadás végén jobb oldalról bejátszottak egy labdát középre, amit a román csatár, Apostu senkitől sem zavartatva a kapu jobb oldalába berugta.

 

Félidő: 2:0-ra vezet Debrecen csapata. Nyíregyháza cserél: Miskolczi helyett Zabos Attila a pályán.

 

41. perc: Itt a félidő hajrája. A Loki továbbra is megérdemelten vezet két góllal.

34. perc: Rudolf lőtt 14 méterről. A labda kipattant a felső lécről, és az erkező Czvitkovics a kapuba fejelte a labdát.

33. perc: Cserélt a Loki is: Rezes helyére Czvitkovics állt be.

30. perc: Cserélt a Nyíregyháza: a sérült Sipos helyére Cséke állt be.

24. perc: A nyíregyházának is volt lehetősége. A leshatárról kilépő Miskolczi óriási ziccerben a kapu mellé emelt. A másik oldalon Dombi próbálkozott 17 méterről. A nyíregyháziak kapusa csak üggyel-bajjal tudott védeni.

21. perc: A gól óta meglehetősen eseménytelen a játék. Továbbra is a Loki csapata vezet.

12. perc: Továbbra is a Loki mezőnyfölényben.

7. perc: Dombi tört be a tizenhatoson belülre, ahol Sipos buktatta, majd a megítélt 11-esből Takács juttatta a kapuba a labdát. Vezet a Loki!

2. perc: A mintegy 500 néző örömére Loki rohamokkal kezdődött a mérkőzés. Dombi beadását követően Szilágyi 10 méterről nem sokkal lőtt a kapu fölé.

 

 

Loki: Csernyánszki, Bernáth, Mészáros, Takács, Szatmári, Dombi, Kiss, Demjén, Rezes, Szilágyi P., Rudolf

Nyíregyháza: Pavicic, Perényi, Zaleh, Sipos, Cornaci, Miskolczi, Vukadinovics, Minczér, Szilágyi N., Apostu, Montvai

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!