haon-sportoldal

2007.12.21. 16:34

A 2007-es év kiemelkedő megyei sporteseményei III. (március)

<p>Kovács Mihály és a nagy kihívás.Rend a tabellán: elsô a Loki.Sportesemények 2007 márciusából.</p>

Kovács Mihály és a nagy kihívás

Március 1. A DKSE férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője felszabdult játékot várt a fiúktól az alapszakasz utolsó öt csatáján – nagyjából meg is kapta.

Rend a tabellán: első a Loki

Március 12. Sidibe újra villant kétszer és Sztojkov is góllal debütált: Vác–DVSC-TEVA 1–3. A labdarúgó Borsodi Liga 20. fordulójában, miután a DVSC-TEVA alakulata a papírformának megfelelôen a gyôzedelmeskedett Vácott, s óriási meglepetésre az MTK kikapott Pakson, a címvédô debreceni gárda átvette a vezetést a bajnoki tabellán.

Többször is talpra álltak

Március 19. Ledolgozható, mindössze kétgólos hátrányba került (24–26) a Loki kézilabdacsapata Ikastban. Sztárjátékosokból álló, dán, norvég és szerb válogatottakat felvonultató alakulat, az Ikast Bording ellen lépett pályára a DVSC-Aquaticum kézilabdacsapata Dániában.

Az EHF-kupa negyeddöntőjének elsô mérkôzése után a legfontosabb tény az volt: ledolgozható, mindössze kétgólos hátrányban várta a hajdúsági gárda a debreceni visszavágót.

Az első győzelem

Március 19. Magabiztos félidei vezetés után, idegtépő második félidőt követően szerezte meg a 2007-es esztendő elsô bajnoki győzelmét a DKSE NB I-es férfi kézilabdacsapata. A gárda a Budapest Bank férfiligában a Békést fogadta, és 29–27-re nyert.

Véget ért a kupakaland

Március 26. Győzött, mégis kiesett a DVSC-Aquaticum az EHF-kupából a dán Ikast ellenében. Zsúfolásig telt ház és pokoli hangulat fogadta az EHF-kupa negyeddöntôjében a DVSC-Aquaticum és a dán Ikast Bording alakulatát.

Az egy héttel korábbi összecsapáson a skandinávok 26–24-es gyôzelmet arattak hazai pályán, így a hajdúsági rangadón a Lokinak minimum háromgólos siker szükségeltetett a legjobb négy közé jutáshoz: nos, a debreceni lányok csak egy gólla, 27—26-ra nyertek, így búcsúztak a kupától.

Újabb világsztárok

Március 30. Március 30-án újabb világsztárok érkeztek Debrecenbe. A világbajnok német kézilabdacsapat vendégszereplését követôen, a magyar pólóválogatott után, a Fônix csarnokban jégre lépett a svéd felnôtt jégkorong-válogatott – s nyert is a magyarok ellen 7–1-re.

  • Ez történt februárban
  • Januári összefoglalónk
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!