PR cikk

2020.07.06. 10:29

Minőségi irattartók az Ön dokumentumai védelmében az irosz.hu kínálatában

Az irattartó papucsok az irodaszerek egyik praktikus és nélkülözhetetlen kiválóságai.

Ahogy az emberiség már ősidők óta iparkodott a gondolatai feljegyzésére, és mindent megtett, hogy ebben a törekvésében írható felületre és írószerre leljen, úgy azok rendszerezését is elvégezte. Persze kezdetlegesen. Manapság vállalatok működését, cégek gördülékenységét, vagy projektek eredményét segítheti az irodai munkához megválasztott irodaszerek minősége, kivitele és egyáltalán a megléte.

Az irodaszerek webáruházas beszerzése

A leghatékonyabb beszerzési módja egy vállalat irodaszer szükségletének, ha online rendel webáruházból. A számítógépen összeállítani a szükséges listát alapvetően is egyszerűbb, mint a sorok között egy boltban keresgetni. Az Irodaszer webáruház ráadásul számtalan előnyt nyújt. Könnyen kezelhető online felületéről éjjel-nappal, amikor Önnek ideje van rá vásárolhat, és a 48 órán belüli házhozszállítás pedig garantált. A szállítás folyamata is rendkívül biztonságos, így már nem kell többé aggódnia kifogyó készlete miatt. Természetesen a virtuális lehetőség mellett szükség esetén ügyfélszolgálat is segíti a kérdéseket, kéréseket.

Mi mindent rejt az “irodaszer” gyűjtőneve?

Röviden megfogalmazva mindent, ami egy irodai munkához szükséges lehet. Természetesen a papír és toll jut mindenkinek először eszébe, de ezek egy háztartásnak is már az alapkellékei. Egy irodában viszont a gémkapcsoktól kezdve a borítékok szerteágazó típusain túl, kiemelő tollak és mappák sokaságán át számtalan hivatást segítő eszközt találunk. Az irattartó pedig tökéletesen rendszerez. Ő a dokumentumok védelmező papucsa, vegyük is górcső alá!

Dokumentumainak irattartó papucsban a helye

Amikor a papírok, iratok és dokumentumok káoszában nem találjuk meg az íróasztalon még a golyóstollunkat sem, akkor biztosak lehetünk benne, hogy rendszerezésre van szükségünk. Egy letisztult, átlátható asztal sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb munkakörülményt teremt számunkra. Rendezett területen pedig kimutathatóan hatékonyabban dolgozunk.

Irattartó választéka

Az irattartó papucsok több méretben is kaphatóak. Értelemszerűen a gerincvastagság fogja meghatározni, hogy mennyi dokumentum tárolására lesz megfelelő.

Talán először túlzónak hat, ha azt ajánljuk, pontosan tervezze meg – akár iratrendezési stratégiát felállítva -, milyen kategóriák szerint fog iratokat tárolni. Azonban, ha hatékony időgazdálkodást szeretne folytatni, akkor egy kis időráfordítással a kategorizálandó anyagok között állandó rendet teremthet irodájában, és már összpontosíthat is az aktuális munkájára. A fókuszáltság pedig az eredményesség pillére, így mindenképp megéri tenni érte! Ennek megfelelően határozza meg a szükséges irattartó papucsok számát, címkézze fel őket, és utána már csak arra kell figyelnie, hogy az aktuálisan elkészült dokumentum a megfelelő helyre kerüljön. Keresni közülük már igazán könnyedén fog menni, és ez felszabadult érzés lesz. Hisz mi is lehet kellemetlenebb, mikor egy nagyon fontos, hivatali papírt égen-földön keresünk, és nincs sehol. Ilyen többé nem fordulhat elő. Ajánljuk, hatékonysága érdekébe legyen Ön is tudatos!

Irodai design, további előnyök

Mivel számtalan színvariációk állnak rendelkezésre az irattartó papucsok körében, ezért akár kedvenc színeinkkel is körbevehetjük magunkat.

A színelmélet tudományát is bevethetjük, nézzünk pár tónust, mit is jelképeznek. A fehér az egyenlőséget és nyitottságot, a piros a kreativitást és akaraterőt, a narancssárga a csoportmunkát, a citromsárga a türelmet és eredetiséget, a kék a rendületlenséget, a zöld pedig a stabilitást szimbolizálja. Persze saját tulajdonságokkal is felruházhatjuk az azonos színű irattartóinkat, és ezáltal egy saját irodára jellemző rendszert állíthatunk fel. A lényeg minden esetben a munka hatékonyságának növelése.

 

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!