HAON - Autó

2018.06.22. 18:22

Az üzemanyag költségének megtakarítása

Címkék#alh_haon

<strong>Amennyiben vállalkozása járműflottát működtet, vagy munkagépeihez nagyobb mennyiségű gázolajat használ, ha még nincs saját kútja, valószínűleg valamelyik benzinkúthálózatnál, vagy telephelye közelében fellelhető magán kutakon tankol.</strong>

Amennyiben vállalkozása járműflottát működtet, vagy munkagépeihez nagyobb mennyiségű gázolajat használ, ha még nincs saját kútja, valószínűleg valamelyik benzinkúthálózatnál, vagy telephelye közelében fellelhető magán kutakon tankol.

Gyakran kínálnak mennyiségi kedvezményt ezek a szolgáltatók, előnyösebb fizetési feltételeket, vagy üzemanyag kártyás tankolási lehetőséget vállalkozásoknak, de a saját kút kialakítása sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást jelenthet. Az üzemanyagnak is van nagykereskedelmi ára, mint minden kiskereskedelmi forgalomba kerülő terméknek. Ez a töltőállomások áraihoz képest 17-22 Ft-tal lehet olcsóbb. Az üzemanyagár folytonos ingadozása minden olyan vállalkozás életére hatást gyakorol, amelynek szállítással kapcsolatos kiadásai vannak, vagy saját flottát, több munkagépet üzemeltet.

Spóroljon milliókat

Biztosan elgondolkozott már azon, hogy egy saját üzemanyagtartály fenntartása milyen előnyökkel jár. Lehetősége lesz arra, hogy amikor a gázolaj ára lecsökken, nagyobb mennyiséget tartalékoljon, vásároljon. Vállalkozása így kevésbé lesz a kiskereskedelmi üzemanyag ár ingadozásának kiszolgáltatva. Akár ingyen kiszállítják a gázolajat a telephelyére a forgalmazók meghatározott mennyiség fölött.

Nemcsak nagykereskedelmi áron történő beszerzésnek köszönhető az üzemanyagköltség megtakarítás. Az üzemanyag fogyasztás csökkenését is előidézheti a tartály üzembe helyezése. A kútkezelő és a járművezető nehezebben tudja kijátszani a rendszert egy ilyen saját üzemanyagkút működtetésével, valamint üzemanyag költséggel megkárosítani munkáltatóját. Minden jármű a saját telephelyén intézi a tankolást, amely további megtakarítást jelent, így nem származik bevételkiesés az időveszteségből. amennyiben cége nagy mennyiségben használ gázolajat munkagépeihez (mezőgazdasági gépek, rakodó járművek, teherautók), vagy flottát üzemeltet, érdemes elgondolkodnia, hogy nagy mennyiségű üzemanyag rendeléssel és tárolással kedvezőbb áron juthatna gázolajhoz. Forgalmazók bármelyikével köthet hosszú távú üzemanyag szállítási szerződést az a vállalkozás, amelyik egy saját üzemanyagtartály telepítésébe ruház be. A nagykereskedelmi árú üzemanyagot a megállapodás keretében, a vállalkozással egyeztetett időpontban tartályautóval szállítják ki a telephelyére. A minőség így garantált, a szolgáltatás megbízható és az üzemanyag költségmegtakarítás biztosított.

A 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Multicore Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a benzinkút technológia területén. Foglalkoznak üzemi célú üzemanyag töltőállomások építésével és mobil üzemanyag kutak telepítésével is. Amennyiben üzemi benzinkút telepítésében gondolkodik, forduljon szakembereikhez bizalommal!

- PR cikk -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!