nem merülhet feledésbe

2021.06.08. 13:22

Örökzöld nótákra van szüksége a magyar népnek

Nádasdi László nótaénekes új slágerrel nyit az idei nyári szezonban.

Fotó: Nádasdi László-archív

Újraindult az élet, kinyitottak a kávézók és éttermek, ismét látogathatóak a szórakozóhelyek – amit mindannyian korosztálytól függetlenül vártunk. Az utóbbi hetekben a huszonévesek kiengedhették a gőzt, volt lehetőségük lazítani a barátokkal, ám itt az ideje, hogy az örökzöld slágerek szerelmesei is kikapcsolódjanak – fogalmazott a Naplónak nyilatkozva Nádasdi László nótaénekes, aki elmondása szerint izgatottan várja az elkövetkezendő időszakot.

A zene soha nem hagy el

– A mögöttünk álló év megpróbáltatásai, a mindennapi gondok után végre elérkezett a pillanat, amikor fellélegezhetünk. Úgy vélem, mindenki helyett kijelenthetem, a nehéz periódus után ránk fér egy kis kikapcsolódás. Végre itt a jó idő, az emberek vágynak egymás társaságára és persze a jó hangulatra, amiről zenészként minden körülmények között kezeskednem kell – mondta lapunknak a balmazújvárosi előadó.

– A szerencsés nótaénekesek közé tartozom, ugyanis már számtalan meghívásom van a jövő hónapra, emellett az elmúlt hetekben egy budapesti stúdióban felvettünk öt új feldolgozott nótát. A rögzített dalok között akadnak régi slágerek is, de van egy teljesen új hallgatónóta, amely minden bizonnyal sokak tetszését elnyeri majd. Több zenésztársammal beszéltük az utóbbi esztendőkben, hogy nagy szükség van az új nótákra, ugyanis nem szabad hagyni, hogy a műfaj a feledés homályába vesszen – intett az énekes. – A Hegedűmnek minden húrja című szerzeményt eddig csak azok hallhatták, akik a járvány berobbanása előtt részt vettek a koncertjeinken. Fő mondanivalója, hogy a zene végigkísér utunkon, bármi is történjen, soha nem hagy el bennünket – osztotta meg.

Menni előre!

Indul a nyári szezon a kisebb településeken is, több helyen már szervezik a falunapokat, ahová rendszerint a megyénkbeli nótaénekes is kap felkéréseket. – Jóleső érzés olyan emberek előtt fellépni, akik kívülről fújják a magyar slágereket, a vidám operettbetétdalokat. Vidámság uralkodik a városi napokon, amire most mindannyiunknak szükségünk van. Nehezen indult a 2021-es esztendő, viszont örülnünk kell annak, hogy kinyitott az ország, menni kell előre – mondta.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!