Foci-vb 2022

2022.12.03. 18:41

Neymar sétálgat az utcán és lazán szelfizget?

Neymar (azaz Sosia Doney) a katari lelátókon | Forrás: ESPN

Hogy lehet az, hogy a katari foci-vb egyik legnagyobb sztárja, a brazil Neymar a lelátón szelfizik a szurkolókkal, vagy csak úgy sétálgat az utcán, miközben az összes játékost úgy őrzik, mint a Szent Grált? Nos, úgy, hogy az, aki úgy néz ki, mint Neymar, az valójában nem is Neymar – írja az Origo.

Pillanatok alatt bejárta a világsajtót egy kép november 28-án, amelyen megdöbbenve láthattuk, hogy a vb három legnagyobb sztárjának egyike, a brazil Neymar szurkolókkal szelfizik a lelátón a Brazília-Svájc csoportmeccsen.

Persze, a kicsit is avatott szem gyorsan kiszúrta, hogy a tömeg középpontjában feszítő sapkás, napszemüveges fickó nem Neymar, csak egy hasonmása. De szó se róla, jó munkát végez a Sosia Doney nevű fickó, aki ügyesen használja ki, hogy valóban megszólalásig hasonlít a brazil sztárra. 

Doney-nak jól megy a sora Katarban, lassan tényleg akkora sztár, mint az igazi Neymar. Miután világszerte bekerült a hírekbe, és sokan megismerték a nevét, közösségi oldalán is megnőtt a követők száma, ami a napokban átlépte az egymilliót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!