Labdarúgás

2022.12.16. 09:10

Leo Messi miatt aggódnak Argentínában

Csütörtökön ismét külön tréningezett a PSG sztárja.

Forrás: AFP

Argentínában ismét okot adott az idegeskedésre, hogy a vb-döntőbe jutott dél-amerikai válogatott csütörtöki edzésén a hétszeres aranylabdás Lionel Messi külön tréningezett a társaitól. Azonban az edzésen részt vett két korábbi arentin játékos, Sergio Agüero és a világbajnokságot sérülés miatt kihagyó Giovani Lo Celso – írta az Origo. 

A clarin.com információi szerint Messi a társaktól külön, regeneráló mozdulatokat végezve készült az argentin válogatott legutóbbi edzésén a vasárnapi döntőre. A 35 éves klasszisnak az elmúlt hetekben a bal combizmával adódtak problémák, ám a hírek szerint már rendbe jött és készen áll a fináléra. Az argentinok edzésének azonban két különleges vendége is részt vett, ugyanis a szívproblémák miatt tavaly visszavonult Sergio Agüero és a tornát sérülés miatt kihagyó Giovani Lo Celso is meglátogatta a csapatot, ráadásul be is álltak edzeni, mintha a keret tagjai lennének. 

A katari vb döntőn Argentína és Franciaország csap össze vasárnap 16 órakor Luszailban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!