Labdarúgás

2022.12.08. 17:00

Hihetetlen rekordot állított fel a szurkoló

Valószínűleg egy ideig nem tudják felülmúlni.

Forrás: AFP

A 24 éves Ruben Slotnak az (volt) a célja Katarban, hogy a katari labdarúgó-világbajnokságon mind a 64 mérkőzésből lásson legalább részleteket a helyszínen – eddig sikerült is megvalósítania a tervét – írta az Origo. 

Slot, mint a 433-as futballplatform egyik videókészítője olyan világrekordot állít fel, amelyet valószínűleg soha többé nem sikerül megdönteni: mind a 64 világbajnoki mérkőzésen részt vesz – ezt még a csoportkörök utolsó fordulójában is teljesítette, ugyanis Katarban a stadionok közelsége egyedülálló lehetőséget kínált erre. 

A szállodaszobájából csodálatos kilátás nyílik a városra, de eddig ezt nem igazán volt ideje élvezni, hiszen szinte folyamatosan úton volt. A 16 nap alatt lezajlott 56 vb-mérkőzés után némi fizikai kényelmetlenséget tapasztalt, ugyanis panaszkodott a stadionok üléseire. 

 


 

„Fáradt vagyok, nagyon fáradt – mondra a fiatal holland, aki már vágyott a pihenőnapra ezen a világbajnokságon. – Nem számítottam rá, hogy ennyi energiát vesz igénybe. Nagyon hosszú napok teltek el. Már azt sem tudom megmondani, melyik párharcot láttuk két napja."


 

A menet közben Ronaldo 2002-es frizurájára váltó Slot a túrájának köszönhetően kapott már tippeket a világbajnokság nagyköveteitől, David Beckhamtől és Yaya Tourétól, de kezet fogott Ronald de Boer-ral és Cafúval is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!