Labdarúgás

2022.12.13. 13:48

Az MU trénere bízik Maguire formajavulásában

Erik ten Hag szerint a kvalitásai megvannak ahhoz a védőnek, hogy jól teljesítsen.

Forrás: AFP

Erik ten Hag, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta, belső védője, Harry Maguire remek világbajnokságot tudhat maga mögött, és szeretné, ha a katari formáját átmentené a klubjára is. A 29 éves futballista augusztusban elvesztette helyét az MU kezdőcsapatában, a vb-n azonban a negyeddöntőben búcsúzó Anglia minden meccsén kezdett – írta az m4sport.hu. 

“Egyértelműen megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy a legmagasabb szinten teljesítsen” – mondta a manchesteriek spanyolországi edzőtáborában Ten Hag. “Volt egy időszaka Manchesterben, amikor rosszul szerepelt, és ez természetesen nehézségeket okozott. A válogatottban azonban szinte mindig jó meccseket játszik. Szeretnénk, hogy ezt a kiegyensúlyozott teljesítményt hozza magával haza, és a Unitedben is tegye ki a pályára.” 

Az MU jövő szerdán játssza következő tétmérkőzését, amely a Burnley elleni ligakupa-találkozó lesz, majd a bajnokságban december 27-én a Nottingham Forestet fogadja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!