Foci-vb 2022

2022.11.27. 21:21

Kiitták a bárpultot a focistafeleségek

Kifejezetten jól érzik magukat az angol futballistafeleségek a katari labdarúgó-világbajnokságon.

Fern Hawkins (balra), az angol válogatott védő, Harry Maguire felesége is ott van Katarban | Forrás: AFP-archív

A világbajnokságon szereplő angol válogatott játékosainak barátnői és feleségei több mint 20 ezer fontnyi (kilenc millió forintos) italszámlát halmoztak fel Katarban – írja a Borsonline a spanyol AS-re hivatkozva. A hölgyek egy hét alatt költöttek el ennyit pezsgőkre és koktélokra. Az angol focistafeleségek egy "úszó palotában" az MSC World Europa nevű, 7000 utas befogadására alkalmas, Doha partjainál horgonyzó tengerjáró hajón laknak. Itt játsszák ki a katari szabályokat, az alkoholfogyasztással kapcsolatos törvényeket.

– Nagyon jól érezték magukat, és annyit ittak, hogy másnap reggelre újra fel kellett tölteni a bárpultot. Karaokéztak, a Three Lions-t és a Sweet Caroline-t énekelték – mondta a lap egyik forrása, aki azt is hozzátette, fogalma sincs ki rendezi a számlát. Ha a hölgyek nem, akkor minden bizonnyal a futballisták vagy az angol szövetség állja a cechet.

Eközben az angol focisták teszik a dolgukat Katarban, két meccs után veretlenül, egy győzelemmel, és egy döntetlennel állnak. Vezetik a B csoportot, és az utolsó körben november 29-én kedden Walesszel találkoznak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!