Debrecen hírei

2018.10.31. 10:21

Árokba borult egy autó, ammónia folyt ki gyógyszergyártás közben

Hajdú-Bihar - Baleseteknél volt szükség leginkább a tűzoltók és a rendőrök segítségére. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Baleseteknél volt szükség leginkább a tűzoltók és a rendőrök segítségére. Ügyeleti híreink.

Árokba borult egy személygépkocsi tegnap kora reggel Debrecen közelében a 4808-as számú úton. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, akik áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó vezetőjét kórházba szállította.

Este Debrecenben, a Pallagi úti gyógyszergyárban két deciliter ammónia folyt ki, az egyik épület ötödik emeleti laborjában. Az ott dolgozók megpróbálták közömbösíteni az anyagot, eközben a tűzjelző riasztotta a tűzoltókat. A létesítményi tűzoltók a debreceni egységgel közösen felitatták az ammóniát és az épületet átszellőztették. A laborban tartózkodók közül egy embert a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállított.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 14 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!