Debrecen hírei

2018.09.25. 16:44

Két kamion és egy személyautó ütközött Debrecen és Ebes között

Debrecen, Ebes - A baleset miatt három személyt kellett kórházba szállítani - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Debrecen, Ebes - A baleset miatt három személyt kellett kórházba szállítani - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Összeütközött két kamion és egy gépkocsi kedd délután Hajdú-Bihar megyében, a 4-es főút Debrecen és Ebes közötti szakaszán - áll a katasztrófavédelem honlapján. A balesethez a debreceni hivatásos tűzoltók és a hajdúszoboszlói katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben három ember megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrök teljes szélességében lezárták, a forgalmat mindkét irányból Hajdúszovát felé, valamint az M35-ös autópálya szervízútjára terelik.

Frissítés:

A helyszínelés és a műszaki mentés 18 óra 45 perckor befejeződött, a forgalom az érintett útszakaszon zavartalanul halad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!