Debrecen hírei

2018.07.25. 08:20

Veszélyesen megdőlt fákkal volt dolga a megyei tűzoltóknak

Hajdú-Bihar - Kiégett egy mikrobusz Létavértesen, míg közterületen egy ágy is lángolt. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Kiégett egy mikrobusz Létavértesen, míg közterületen egy ágy is lángolt. Ügyeleti hírek.

Egy mikrobusz lángolt teljes terjedelmében hajnalban Létavértesen, az Arany János utcában. A tűzoltók eloltották a járművet. Az eset során nem sérült meg senki, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

Hétfőn kora délután három riasztást kaptak a megye tűzoltói, megdőlt fákhoz és gyalogos forgalmat veszélyeztető lehasadt ágakhoz. A tűzoltók a debreceni Füredi úton egy huszonöt méteres fa ágait távolították el kosaras emelőn át motoros láncfűrésszel, később a Zoltai Lajos utcában kézifűrésszel vágták le a közútra belógó ágakat. A lánglovagok tíz méter magas fenyőfát távolítottak el a nyíradonyi Batthyány utcából, mert az a tövénél kettéhasadt. A tűzoltók gépezetes tolólétrával át dolgoztak.

Tegnap este egy lángoló ágyat oltottak el a megyeszékhely hivatásos tűzoltói a debreceni Dienes János utcában. Az ágy a közterületen volt, így a tűz nem terjedt át másra.

A megyénkben szolgáló mentők az elmúlt 24 órában 201 feladatot láttak. Segítségére siettek annak a nőnek is, aki motorral esett el hétfőn reggel a debreceni Galamb utcán. A nő könnyű sérüléseket szenvedett.

Az elmúlt 24 órában Hajdú-Bihar megyében más személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 2 főt bűncselekmény értek tetten, 4 -et pedig körözés alapján. A rendőrök 25 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 10 esetben történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!