Debrecen hírei

2018.05.15. 17:41

Szívesen vásárol-e kézműves termékeket?

Debrecen - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy az emberek mennyire vásárolnak kézműves termékeket. Lássuk a válaszokat!

Debrecen - Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy az emberek mennyire vásárolnak kézműves termékeket. Lássuk a válaszokat!

Csillag Virág Katalin, tanuló

Nem igazán jellemző rám, hogy kézműves termékeket vásárolok. Szuveníreket szoktam ajándékba venni a családnak, ha más városban járok. Gyermekként szerettem készíteni csecsebecséket.

Saját felhasználásra nem szoktam kézműves termékeket vásárolni, ritkán kisebb apróságokkal szoktam meglepni a családtagjaim. Nem jellemző, hogy a piacon az ilyen termékeket keressem.

A kézműves söröket szeretem, a minap vettem a piacon egy ír vörös sört, ami igazán finom volt. Sokkal ízletesebbek, mint a bolti üveges termékek, markánsabbak és persze minőségi áruk.

A nagyvásárokba ellátogatok, ha tehetem, de nem igazán szoktam kézzel készített termékeket vásárolni. Egy-egy kirándulás alkalmával a rokonoknak veszek hűtőmágnest, apróságokat.

HBN | Fotók: Derencsényi István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!