Debrecen hírei

2018.02.14. 08:19

Az Együtt jelöltje a 2. választókerületben

Debrecen - Bemutatta a 2. számú választókerületben indítandó jelöltjét az Együtt kedden a debreceni Csapó utcán.

Debrecen - Bemutatta a 2. számú választókerületben indítandó jelöltjét az Együtt kedden a debreceni Csapó utcán.

A párt dr. Orosz Tamást találta legalkalmasabbnak a feladatra. Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke kiegészítésként hozzátette, az 1. számú választókerületben dr. Szegedi Istvánt, míg a 3. számúban Kosztin Mihályt indítják. Orosz Tamás elmondta, hogy korábban a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karán tanított, majd a környezetvédelemben dolgozott, végül pedig a Debreceni Művelődési Központból ment nyugdíjba. Azóta foglalkozik politikai kérdésekkel.

Fotó: Matey István

Elsősorban az önkormányzat érdekelte, ám mivel az állam elvette tőlük a feladatokat, úgy ítélte meg, hogy az országos politikai színtéren is hallatni kell az emberek hangját, s ebben segíteni is szeretne.

Szerinte Debrecen az utóbbi időben regionális szinten lesüllyedt, s hiába vannak nyugati tőkés fejlesztések, a helyi gazdasági élet felélesztésével nem foglalkoznak, erre pedig szeretné felhívni az emberek figyelmét.

HBN


[related-post post_id="3765393"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!