Debrecen hírei

2012.08.03. 11:16

Kozma Mihály lett a honi futsal első embere

Futsal - A debreceni szakember az MLSZ-beli munkája mellett marad a DSC-SI szakosztály igazgatója.

Futsal - A debreceni szakember az MLSZ-beli munkája mellett marad a DSC-SI szakosztály igazgatója.A Magyar Labdarúgó Szövetség megbízta Kozma Mihályt a futsal szakágvezetői feladatok ellátásával. Határozatlan időre kötött szerződést a szövetség a szakemberrel.

– Feladataim közé tartozik a szövetségen belüli feladatok koordinálása, egyeztetése a különböző egységek között. Kiemelt feladatként kaptam egy egységes futsal fejlesztési terv előkészítését, amely ütemezi 2020-ig a magyar futsal előrelépésének lehetőségeit – nyilatkozta a futsal-hungary.hu-nak Kozma Mihály. – Szeretnék jó kapcsolatot kialakítani az egyesületekkel, klubvezetőkkel, tulajdonosokkal. Több irányzat, több vélemény ismeretes ezen a területen, próbálom ezeket integrálni, egyesíteni, és egy olyan javaslatot letenni az elnökség elé, amelyet támogatásra méltónak fognak tartani. Személyes motivációm, amiért elvállaltam ezt a pozíciót, hogy egyike vagyok azoknak, akik a sportág hazai megalakulása óta benne élek a futsalban. Szívemen viselem a sorsát, felelősséget érzek a jövőjéért, ezért a magam részéről minden megteszek érte a legjobb tudásom szerint.

Élvezi a munkát

Köztudomású, Kozma Mihályt nem túl régen nevezték ki a Debreceni Sportcentrum-SI labdarúgó szakosztály igazgatójának, így felmerül a kérdés, összeegyeztethető-e a két feladat. – A DSC-SI-ben végzett munkámat semmi szín alatt nem adnám fel, örülök, hogy 14 év után visszatérhettem ide, ahol megbecsülnek, szeretnek és élvezem a munkát. Az MLSZ által rám osztott feladat nem köt a fővároshoz, így a két munka összeegyeztethető – nyilatkozta a Naplónak a remek szakember, aki elárulta, nem folytatja a munkát a DEAC Armada élvonalbeli futsalcsapatánál, ahol tavaly vezetőedzőként tevékenykedett.

HBN-BN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!