Debrecen hírei

2012.07.30. 14:03

DVSC-Fórum - Nem tettek le az erősítésről

Kézilabda - A DVSC-Fórum alakulatára három edzőmérkőzés vár a héten.

Kézilabda - A DVSC-Fórum alakulatára három edzőmérkőzés vár a héten.A nyári alapozás legfárasztóbb részén, az erőgyűjtésen túl vannak a debreceni lányok, most már egyre több taktikai gyakorlás és felkészülési meccs lesz a programban.

Szombaton kétszer

– A felkészülés kezdete óta 30 edzésen vagyunk túl, azaz a fizikális munka jelentős részét teljesítették a lányok. Most a gyorsasági állóképesség kialakításán, az egyéni képzéseken és a védekező, illetve támadó taktika begyakorlásán lesz a hangsúly – nyilatkozta a Naplónak Köstner Vilmos, DVSC-Fórum szakmai igazgatója, aki azt is elárulta, a héten a tréningeken túl három edzőmérkőzés vár a Lokira. – Kedden viszonozzuk a békéscsabaiak pénteki debreceni játékát, azaz megyünk a Viharsarokba. Szombaton Vácra utazunk, ahol délelőtt az osztrák Hypoval meccselünk, majd délután a házigazdák ellen lépünk pályára. A sok-sok edzést és felkészülési mérkőzést egy kis lazítással igyekszünk megtörni, szerdán csapatépítő tréninget vezényel majd a lányoknak Bíró Imre.

Átlövő kell!

A csapatot érintő fontos kérdés, hogy érkezhet-e új játékos a Lokiba? – Nem tettünk le az erősítésről! Még mindig keresünk olyan bal oldali átlövőt, aki valóban a csapat meghatározó játékosa lenne, azaz a fiatal tehetségeink fel tudnának nézni rá. Az ilyen kvalitású magyar kézilabdázók már mind elkeltek, éppen ezért külföldön kell körülnéznünk – fogalmazott Köstner Vilmos.

HBN-BN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!