Bulvár

2009.01.06. 07:50

Benkő újabb botrányos alakítása

<p>A lantművész bélgázait eregette a vacsoraasztalnál, celebtársai körében. &nbsp<dia width="960" height="800" alt="Vacsoracsata 2009.01.06."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Vacsoracsata_2009_01_06_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Vacsoracsata 2009.01.06." /></a></dia></p>

Január 5-én ismét fazékba kerültek a fakanalak: kezdődik a Vacsoracsata. Ezúttal a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor szereplői mérik össze főzőtudományukat.

Az első este Horváth Éva látta vendégül Somát, Falusi Mariannt, Győzikét, Bárdosi Sándort és Benkő Dánielt.

A lantművésznek már az első pillanatban sikerült kihúznia a gyufát a többieknél. Dániel korábban a dzsungelben nézők millióival osztotta meg a nagy hírt: hosszú napok után végre sikeresen látogatta meg a toalettet. A Vacsoracsata felvételén szintén felhívta a figyelmet bélműködésére: kétszer is kiengedte a benne szunnyadó gázokat.

– Először az előszobában, amikor még szinte le sem vettük a kabátunkat – mesélte Soma az RTL Bulvárnak. – Álltunk többen a helyiségben, hirtelen irdatlan pöceszag támadt! A több hetes argentin együttélés során kiderült, hogy emésztési problémái vannak, konkrétan székrekedése, és most is megjegyezte, hogy keserűsóval hajtja magát. Én, aki a test és lélek összefüggéseit figyelgetem, és hiszek is ebben a holisztikus gondolkodásban, úgy vélem, hogy ha valakinek székrekedése van, és közben a lazaságról beszél, mint Dániel, az egy hatalmas ellentmondás.

A lantművész nem csupán az előszobában, hanem az asztalnál is „eleresztett egy galambot”, ezzel, ha lehet, még jobban felbőszítette a többieket. – Ehhez már csak annyit fűznék hozzá, hogy amit a pszichológiában úgy kommentálnak, hogy nárcisztikus alapzavaros viselkedés, annak élő példája Benkő Dániel.

Bárkit és bármit felhasznál arra, hogy róla legyen szó, nem érdekli, milyen érzést kelt másokban. És csak addig „használ” valakit, amíg a maga malmára hajtja a vizet. Ettől függetlenül a vacsora remek hangulatban telt, és amennyire lehet, megpróbáltuk elfogadni Dánielt.

- Netbulvár -
· Mya Diamonddal pornózik Benkő Dániel
· Vadító és szexis képek Horváth Éváról
· Benkő Dániel: Megöltem a barátaim!
· Kitálal a pornósztár! "Benkőé hatalmas"
· Benkő majdnem lepisilte Horváth Évát
· Mérges kígyóra lépett Balázs
· Önkielégítés a dzsungelben

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!