Ország-világ

2021.02.04. 17:21

Tragédia: egy édesapa és fia meghalt, sokan megsérültek, amikor buszba rohant egy autó Nagyrévnél

Halálos közúti közlekedési baleset történt Cibakháza és Nagyrév között, a 4633-as számú út 16. kilométerszelvényében 2021. február 4-én 15 óra körül, a balesetben egy édesapa és fia veszítette életét.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője közlekedett Nagyrév irányából Cibakháza felé, amikor egy balra ívelő útkanyarulatban eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő autóbusszal.

A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje és utasa a helyszínen életét vesztette, valamint – az elsődleges orvosi vélemény szerint – autóbuszon hat utas könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a balesethez a kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik feszítővágó segítségével megkezdték a személyautóba beszorult utasok kimentését. A mentők is a helyszínre érkeztek – írja a szoljon.hu.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!