Bulvár, celeb

2019.04.04. 19:47

Férfias energiája van

Budapest - Dobó Ági hisz a csodákban első gyermeke, Beni születése óta.

Budapest - Dobó Ági hisz a csodákban első gyermeke, Beni születése óta.

Mindenki másban vagy máshogyan hisz: valaki szellemet látott, valamint angyalokkal beszélget, és van, aki mindennap imádkozik. Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában egy ismert ember enged betekintést lelkének legféltettebb titkaiba. Beszélgetnek hitről, misztikumról és megmagyarázhatatlannak tűnő élményekről. A debreceni Dobó Ági az utóbbi években kezdett nyitni a spiritualitás felé, mert olyan dolgok történtek vele, amelyek arra ösztönözték, hogy keresni kezdje a válaszokat.

Mit mond a kártya?

– Nagyon rövid időn belül veszítettem el a nagyszüleimet. Maximálisan hiszem, hogy a lelkük tovább él, és valamilyen formában később újra együtt leszünk – fogalmazott a fiatal anyuka. S mint kiderült, Benit, Ági ötéves nagyfiát is érdekli a téma. – Amikor a második fiammal voltam várandós, felmerült a születés témája, és Beni elmesélte, mit érzett, amikor a pocakomban volt, továbbá a születését is. Sosem beszéltünk neki erről, mégis elsorolta, ki volt bent a szülőszobában, amikor világra jött. Ijesztő volt akkor ezt hallani, de egyben nagyon izgalmas, hogy ezekre így emlékszik. Általa kezdtem el nyitottabb lenni – idézte fel az egykori szépségkirálynő.

A műsor egy pontján csatlakozott egy szakember a beszélgetéshez. Novák László asztrológus tarot-kártyáit vetette ki Áginak, akiről kiderült: inkább intellektuális ember, és nem mutatja ki a mély érzéseit, mivel a „férfienergiája” ösztönösen érzelmei fölé kerekedik.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!