Bulvár, celeb

2016.05.09. 11:34

Felére fogyott a világ legkövérebb nője

Az amerikai asszony lánya szintén ételfüggőségben szenvedett. 

Az amerikai asszony lánya szintén ételfüggőségben szenvedett. Az Iowában élő, 40 éves Charity Pierce birtokolta a világ legkövérebb nője címet, ugyanis 352 kilogrammot nyomott a súlya, most viszont sikerült leadnia testtömegének a felét. Az orvosok két évvel ezelőtt azt mondták neki, hogy ha nem helyeznek fel egy gyomorgyűrűt, akkor rövid időn belül meghal. Az asszony belement az operációba amit követően gyorsan elkezdett fogyni, viszont a hirtelen súlyleadást követően további műtétek vártak rá, mivel korrigálni kellett a megereszkedett bőrét. Ez összesen mínusz 17 kilogrammot jelentett. Most viszont azon aggódik, hogy a lánya is étkezési zavarokkal küzd.


Forrás: dailymail.co.uk


- Közel 360 kiló voltam, a testem a saját börtönöm volt, de a fogyás nehezebben ment, mint ahogy vártam. Ráadásul a műtét után a megereszkedett bőrömmel is problémáim adódtak. Attól félek, hogy a lányomra is ugyanez a sors vár, mivel ugyanolyan egészségtelenül él, ételfüggővé válik mint én és egyre inkább gyarapodik a súlya - fogalmazott Charity. Hozzátette, tudja, hogy nagyon nehéz az evést korlátozni és amikor a lányának megjegyzést tesz a súlyára, az sértésnek veszi és elkezd sírni miatta.


Forrás: dailymail.co.uk


Anyát és lányát ezt követően pszichológusok kezelték az ételfüggőségük miatt, aminek az lett az eredménye, hogy ma már ügyelnek arra, hogy egészségesen étkezzenek. Charity közel 200 kilót fogyott a két évvel ezelőtti műtétje óta. A pár teljes életmódváltáson ment keresztül és rájöttek, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy életben maradjanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!