Bulvár, celeb

2013.03.28. 09:37

Bódi Szilvi magán hagyta a textilt Hugh Hefner buliján

A partin résztvevő lányok némelyikét csak testfestés takarta, ehhez képest ő maga túlöltözött a bulira - írja Facebook oldalán.

A partin résztvevő lányok némelyikét csak testfestés takarta, ehhez képest ő maga túlöltözött a bulira - írja Facebook oldalán.

Erkölcsi fertőről ír Bódi Szilvi a Playboy villában megrendezett házibuli kapcsán. Egy bejegyzésben számol be róla, mit tapasztalt a partin, illetve hogy milyen meglepetések érték, mikor meglátta a többi vendéget.

Szilvi arról mesél, hogy fogalma sem volt az ottani dress code-ról, ő maga pedig túlöltözött a bulira még egy olyan szereléssel is, ami egyébként kiváló rálátást enged a magyar playmate dekoltázsára. Saját bevallása szerint feszélyezve érzi magát, ha nincs megfelelően felöltözve, ezért nála szóba sem jöhet a partikon való meztelenkedés. A "lázadásnak" meg is lett a hatása, meséli Szilvi: irigységtől sárguló tekinteteket kapott a többi playmate-től és bókokat a férfi vendégektől.

"Celebek, medencében meztelenül úszkáló lányok, töménytelen mennyiségű alkohol, cicomás épületek és díszletek... Jó volt ezt így egyszer látni az életben, de köszönöm szépen elég volt. :) Száz ilyen bulit nem cserélnék be egy szimpla otthon beszélgetős és rozézgatós házibulira. :)" - zárja a bejegyzést.

Már a parti előtt is hangot adott neki, hogy igyekszik méltón képviselni Magyarországot és hogy mennyire nem az ő világa az Egyesült Államok az elhízott emberek és a sok műdekoltázs miatt.

Az egyik siófoki szórakozóhelyen dolgozó kommentelő azért tréfásan megjegyzi a bejegyzés alatt: "Te is estél már szét Siófokon reggel 6-kor, nem szégyen az!"

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!