Bulvár, celeb

2008.10.17. 07:40

Judynak feladták az utolsó kenetet!

<p>Sokkoló élmény: amikor felébredt, egy pap állt az ágya mellett.</p>

A Groovehouse énekesnője, Judy soha nem titkolózott szörnyű autóbalesetéről. Az énekesnő nyíltan beszélt szenvedéseiről, a végeláthatatlan plasztikai beavatkozásokról, amelyekkel vonásait visszakapta. Ám az igazi drámáról eddig nem értesülhettek a rajongói. Judy most könyvében osztja meg a nagyközönséggel, mi is volt a baleset és az azt követő lábadozás legszörnyűbb pillanata.

- Borzalmas volt, amikor felébredtem a balesetünk után. A kórházi ágyamon feküdtem, kinyitottam a szemem, és azt láttam, hogy az ágyam mellett állt egy pap, és éppen az utolsó kenetet adja fel rám.

- Amikor a könyv íródott, már túl voltam a nehezén - mesélte a Reggeliben. - Most már le tudok zárni egy időszakot, ki tudtam beszélni. Még soha ennyit nem idéztem fel magamból, rosszabb volt, mint egy hipnózis. Amikor belementünk, akkor jöttünk rá, hogy sebeket tép fel, de a könyv azért született, hogy lezárjunk valamit, és tudjunk adni másoknak is. - mondta Judy.

Fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

- Bors / Netbulvár -

>
· Bulvár, sztárok
· Életveszélyes állapotban van Törőcsik Mari
· Kiss Ramóna lezuhant egy emelésnél Kiss Ramóna 2008.10.10.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!