Bulvár, celeb

2008.09.15. 09:42

Iringó örül Stohlnak

<p>A Szombat esti láz harmadik szériájában is táncolhat Südi Iringó, aki már próbált is újdonsült párjával.<BR /></p>

- Volt egy kis izgalom a dologban - vallotta be Iringó. – Tudom, hogy a partnerem tud táncolni, de azt nem, hogy mit kell neki megtanítanom, hogy hogyan veszi a lépéseket, de szerencsére már öt perc után összerázódtunk, és belevághattunk a koreográfiába.

Südi Iringó úgy véli, hogy megfelelő partnert kapott a táncos showműsorba.

- Magasságban, habitusában hozzám illő, és a célunk is egy, hogy jól produkáljunk.

Azt azonban nem tudják, hogy hogyan birkóznak majd meg egy esetleges vereséggel.

- Nem szeretek veszíteni, nem viselem túl jól. Tudom, hogy meg kell tanulnom, most már kezdek is hozzászokni a gondolathoz – vallotta be Stohl a Reggeliben.

Iringó mégis úgy véli, hogy bíztatóak a jelek.

- Nagyon jól mozog, szerintem nem lesz gond a próbákkal – csak az időpont egyeztetéssel. András ugyanis a nap 24 órájából körülbelül 18-at dolgozik, de szerencsére olyan ember, akit hajt a vágy, hogy ezután is tánccipőt húzzon és gyakoroljon velem.

A páros az első próba alkalmával már a mezőny esélyeit is felmérte, azt azonban ők sem tudják, hogy a nézők szimpátia vagy tudás alapján szavaznak majd.
- Szerintem a színészek előnyben vannak, hisz nekik egy-egy darabban táncolni is kell – mondta Iringó.

- Az esélyeket már latolgattuk, de nem lehet tudni, hogy a másik párost mi alapján ítélik majd meg – mondta Buci. – Szerintem a szakma semmit sem segít, tudom, hogy számos színésztársam nem tud táncolni. És látható, hogy kinek van tehetsége hozzá, s kinek nem.

Azt azonban látatlanban már alaposan kielemezték, hogy kinek van tehetsége a tánchoz.

- Vegyük sorra: Udvaros Dorottya rendkívül jó színész, és jól is táncol, ő veszélyes ellenfél lesz. Ramónáról semmit sem tudunk, míg Jázminról hallottuk, hogy korábban latintáncolt, így az alapok nála már megvannak – mesélte Buci. – Bea asszony kezdő, míg Rózsa György nyerő lehet, hisz a lányával táncol, és ezért mindenki szimpatizál majd velük. Én Katus Attilától tartok a legjobban, míg Csányi Sándorról sem tudunk semmit, habár remélem nem olyan ügyes.

A Stohl András-Südi Iringó páros a korábbi szériákra is visszagondolt, hogy ott hogyan alakult a szavazás.

- Szerintem a népszerűség, a szimpátia és az ismertség is számít – mondta Iringó. – A nézők durranást várnak. Olyan produkciót kell nyújtani, ami látványos, szemet gyönyörködtető, hogy biztosan továbbjuthassunk.

- RTL Sajtóklub -

· Pflum Orsi és a világsztárokPflum Orsi és a világsztárok 2008.09.15.
·
Keleti Andreát saját férje túrta ki
· Hajdú-Sarka Kata csalódott
·
Őrületes képek Tündéről! Őrületes képek Kiszel Tündéről 2008.09.11.
· Félapás szülés lesz Stohléknál
· Bilincsbe verték Depardieu fiát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!