Bulvár, celeb

2008.06.27. 10:38

Bódi Sylvinek nincs takargatnivalója

<p>Minden fillérrel el tudok számolni – mondta Sylvi, aki ellen vagyonosodási vizsgálatot indított az APEH.</p>

A szép modell szerint azonban ez csak hírlapi kacsa. Elmesélte, miből fedezi külföldi kiruccanásait és méregdrága ruháit.

– Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de állok elébe bármilyen vizsgálatnak, hiszen nincs mit eltitkolnom – kezdte Sylvi. – Megértem, hogy az emberek irigyek rám, én is az lennék magamra, ha mindaz igaz lenne, amit rólam összehordtak.

A valóság viszont az, hogy az idei nyaralásoknak csak töredékét kellet fizetnem. A többi helyre meghívnak, én pedig cserébe népszerűsítem az adott szállodát. Nincs más dolgom, mint náluk szörfözni, szórakozni, étterembe járni és napozni. Nagyon örülök annak, hogy van erre lehetőségem. Az is tévedés, hogy vagyonokat költök ruhákra, ugyanis sok ismert emberhez hasonlóan, nekem is vannak szponzoraim – mondta Sylvi, aki szerint nem különleges az élete.

 –Meglepődnének az emberek, ha tudnák, milyen egyszerűen élek. Reggel korán felkelek, elindulok, intézem a dolgaimat, üzleti megbeszélésekre járok. Én is spórolok, robogóval járok, mert az kevesebbet fogyaszt, nem költök húsra, mert vega vagyok, nem járok műkörmöshöz vagy plasztikai sebészhez – magyarázta Bódi Sylvi. Sokan azt sem tudják, hogy nem csupán a márkás ruhákhoz és egzotikus nyaralásokhoz használom ki ismertségemet, hanem jótékony célokra is.

Felkaroltam a debreceni mozgássérülteket, hirdetem a HPV vírus szűrés fontosságát – mesélte Sylvi, akinek rengeteg terve van. Minden vágya, hogy létrehozzon egy egészségközpontot, de ahhoz rengeteg pénzre lenne szüksége.

Forrás: Bors /Netbulvár
· Bódi Sylvi után nyomoz az APEH?
· Még több sztárhír
· Guminő lett a sztár Rémisztően torz guminő lett a sztár 2008.06.25.
· Miért zárt be Bajor étterme?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!