Bulvár, celeb

2008.03.14. 14:35

Patric Swayze tovább füstöl

<p>Rák ide vagy oda, Patrick Swayze ugyanúgy dohányzik mint korábban. <BR /></p>

A közvéleményt jobban megviselte Patrick Swayze rákja, mint magát a színészt. A minap ugyanis cigivel a szájában hagyta el az egészségügyi központot, ahol a kemoterápiát kapja. Pedig a családja és a barátai is megkérték, hogy hagyja abba a dohányzást, mert az is hozzájárult a hasnyálmirigy daganatához. Sőt, az orvosok sem nézik jó szemmel a füstölgő sztárt, mivel ez a szokás jócskán visszaveti a kezeléseit.

Patrick Swayze azonban hajthatatlan, szerinte nem ezen múlik, hogy leküzdi-e a betegséget, vagy nem. Nem szeretné, ha a kór teljesen felforgatná az életét, úgy nagyobb az esélye a túlélésre, ha a megszokott módon éli mindennapjait. Ezért a filmezést is folytatja, legalábbis utolsó moziját még szeretné befejezni. A film már majdnem elkészült, és Pat sokat vár tőle, új szerepeket viszont már nem vállal.

A hét elején jelentette be Swayze sajtósa, hogy a színész súlyos hasnyálmirigy rákkal küzd. Nem sokkal később egy kórházi alkalmazott azt nyilatkozta, hogy csupán öt hete van hátra Patricknek, mert már több szervére is átterjedt a kór. Ezt gyorsan cáfolták, mert még idejében megkezdték a terápiát. A sztár anyukája pedig nagyon elkeserítőnek nevezte, hogy sokan rontani akarnak az amúgy is borzasztó helyzeten.
Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik