Bulvár, celeb

2008.03.13. 10:27

Férje cáfolja, hogy Liz Mitchell házat vett volna Liptódon

<p>Nem a Boney M. énekesnője, Liz Mitchell vett házat a Baranya megyei Liptódon, alaptalanok az erről szóló pletykák. Ezt az énekesnő férje mondta, aki egyben a menedzsere is. A férfi szerint tudna arról, ha Liz lakást vett volna Magyarországon.<BR /></p>

Thomas Pemberton, Liz Mitchell menedzsere cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint egy baranyai faluban, Liptódon vett volna házat magának az énekesnő. A helyiek egy része állította, hogy a világhírű énekesnő férjével együtt vásárolt ott egy családi házat. Mások pedig úgy gondolják: nem Liz-ről, hanem csak a hasonmásáról van szó.

A ház tulajdoni lapja szerint is nagy a hasonlóság: a tulajdonost valóban Mitchell-nek hívják, és valóban német, vagy legalábbis Németországban él. Néhány falubéli szerint azért ezt az 1500 négyzetméteres területet vették meg, mert csendre és nyugalomra vágytak, és itt az erdő mellett ez megvan. Liz férje azonban mindent cáfol.

"Lehet, hogy valaki olyasvalaki vett lakást, aki Liz-re próbál hasonlítani, nem tudom. Meg kell erről kérdeznem, de nem hinném, hogy ilyet tenne anélkül, hogy beszélne erről velem" - mondta Thomas Pemberton az RTL Klubnak.

Azt, hogy valójában ki is az a nő, akit Mitchell-nek hívnak és a ház tulajdonosa, rejtély. Csak az biztos, legalábbis ahogy a faluban mondják, hogy húsvétkor végleg Liptódra költöznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!