Bulvár, celeb

2008.03.25. 06:34

Bódi Sylvi titka!

<p>Bódi Sylvi elárulta, mitől olyan formás az alakja.</p>

Bódi Sylvi tökéletes alakját édesanyjától örökölte. Az efféle örökség óriási szerencse, de ő nem éri be ennyivel. Egyetlen napra sem engedi el magát: edzésekre jár, és arra is ügyel, mit eszik. Bár rengeteg nő irigyli, ő mégsem elégedett magával.

- Igaz, hogy a férfiaknak akkor tetszem a legjobban, ha a mostani súlyomnál pár kilóval több vagyok, de a csípőmről és a hasamról szeretnék még néhány kilót leadni. A 171 centis magasságom mellett 54 kiló vagyok, egy hónappal ezelőtt még 59 voltam. Anélkül sikerült megszabadulnom ettől az öt kilótól, hogy önsanyargató fogyókúrára fogtam volna magam – mesélte.

A modell titka roppant egyszerű. Hetente kétszer hastáncórára jár, ahol nem csupán a csábítás újabb fortélyait sajátítja el, hanem az izmait is jól megdolgoztatja.

- Bár az igazi hastáncosnőkre egyáltalán nem jellemző a soványság, egy-egy alkalom után mégis úgy érzetem magam, mintha egy kemény aerobik edzés után lennék. A szakemberek szerint ez a mélyizmokra van jótékony hatással, megnő a sejtek oxigén-anyagcseréje, s a problémás helyekről is leszedi a felesleget.

Az eredmény nem lenne ilyen látványos, ha Bódi Sylvi a hastáncóra mellett nem járna hetente négyszer edzőterembe is, ahol leginkább kardiogyakorlatokat végez.

A tökéletes alakhoz persze a megfelelő táplálkozás is hozzátartozik. Sylvi már tíz éve nem eszik húst.

- Nem valami divathullámnak engedelmeskedem, egyszerűen így érzem jól magam. Szebb a bőröm, jobb a súlyom, a testem és a lelkem is egészségesebb. Másfél hónapja pedig elkezdtem egy lúgosító diétát, ami nem csupán a súlyomra, hanem a közérzetemre is remek hatással van.
Forrás: Netbulvár

Bódy Sylvi a Sofőrökben - videó

További cikkek:

  • Bódy Sylvi szakított kedvesével
    Bódi Sylvi két hónap után elbúcsúzott Bertramtól. Túlságosan visszafogott volt a modellnek az olasz kórista.
  • Bódi Sylvi koplalt
    Elkészült Bódi Sylvi legújabb naptárja. A modell eddig öt kalendáriummal büszkélkedhet, amelyből az első három félakt volt.
  • Bódi Sylvi találkozott a halállal
    Bódi Sylvi a legrosszabbra gondolt, amikor valami rejtélyes betegség megtámadta a hasnyálmirigyét. Úgy érezte, furcsa játékot játszik vele a sors, hiszen ez egybeesett azzal, amikor szakítottak a barátjával.
  • Bódy Sylvi hastáncoktató volt
    A fekete szépség valaha csípőmozgásával csavarta el a férfiak fejét. Bódi Sylvi új hobbit talált magának.
  • Bódi Sylvi bepasizott!
    A nyuszilány Szalontai Szilvia egykori kedvesébe szerelmes? A gyönyörű modell nem sokáig bánkódott a júliusi szakítását követően.
  • Bódi Sylvi új kedvese
    Bódi Sylvi szívét célba vette Ámor nyila. A szerencsés férfi Bertram Klamp, a milánói Scala operaénekese és egyben színésze.
  • Bódi Sylvi kamuesküvőt akar
    Bódi Sylvi soha nem megy férjhez. A szép modell úgy tervezi, hogy különleges esküvője lesz a férfival, akivel összeköti az életét: hivatalosan a ceremónia után is hajadon marad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!