Bulvár, celeb

2007.11.29. 13:51

Lewis Hamilton és Naomi Campbell együtt?

<p>Az angol Forma 1 versenyzőt és a szupermodellt újra együtt látták. <dia width="850" height="630" alt="Naomi Campbell 2007.09.04."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Naomi_Campbell_2007_09_04_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Naomi Campbell 2007.09.04." /></a></dia></p>

A hivatalosan "jó baráti viszonyban" lévő Lewis Hamilton és Naomi Campbell most egy gálaműsorra érkezett egymás társaságában Londonban. Amikor felbukkantak a fotósok, mindketten hevesen tiltakoztak és eltakarták az arcukat.

A gála alatt remekül szórakoztak, mint két barát, de végül mégis egy bárban kötöttek ki. Néhány ital után pedig eltűntek a hátsó kijáratnál...

Lewis és a nála 15 évvel idősebb, valamint jó néhány fejjel magasabb Naomi szeptemberben találkozott először a GQ magazin "Év Embere" díjkiosztóján, ugyanis Naomi adta át Lewis-nak az "Év sportolója" díjat. Ezután az autóversenyző meghívta a szépséget a Brazil Nagydíjra.

Nem ez az első eset, hogy a botrányhős Naomi Forma 1-es pilótával kerül közeli viszonyba, hiszen korábban Flavio Briatore barátnője volt.

Kapcsolódó anyagok:

  • Versace halála miatt drogos Naomi
  • Naomi Campbell butuska díja
  • Naomi a WC-ig sem jutott el
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!