Bulvár, celeb

2007.11.29. 12:06

Jessica Simpson cowboy-jal randizik

<p>Jessica Simpson Dallas-mániás lett, country lemezt tervez, és fogott magának egy igazi cowboyt. <dia width="850" height="630" alt="Jessica Simpson"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jessica_Simpson/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Jessica Simpson" /></a></dia></p>

Ha a sztárpárok egy valóságshow keretein belül örökítik meg mindennapjaikat, akkor annak mindig szakítás a vége. Főként, mert a kamerák állandó jelenléte miatt egy percig sem tudnak kettesben maradni. A recept eddig minden esetben bejött. Gondoljunk csak Carmen Electra-ra és Dave Navarro-ra, akiket az sem mentett meg a válástól, hogy műsoruk címe az Amíg a halál el nem választ volt. De Britney és K-FedChaotic-ja sem volt egy jó pont a házasságukban.

A műfaj úttörői azonban Jessica Simpson és Nick Lachey voltak. Ők engedték először lefilmezni a nézők számára agysorvasztó hétköznapjaikat, és a válási okmányok kitöltésében is az élen végeztek. Azóta mindketten más oldalán keresgetik a boldogságot. Az ex-98 Degrees-es Vanessa Minillo-val vigasztalódik, Jess meg mindenkivel, aki szembejön vele.

Legújabban a Dallas Cowboys hátvédjével, Tony Romo-val ölelgetik egymást. A dolog komolynak tűnik, mivel a sztárdobó az énekesnő családjával ünnepelte a Hálaadást. Ha Ms. Simpson régebbi nyilatkozataiból indulunk ki, akkor Tony a tökéletes pasi. Ugyanis folyton arról beszélt, hogy olyan férfira vágyik, aki már rögtön a kapcsolatuk elején meg akarja ismerni a nagyszüleit. Nos, a cowboy ezen már túl is esett.

Romo mostanában a legkelendőbb árucikk egész Hollywoodban. Az évet Carrie Underwood énekesnő oldalán kezdte, majd a Tuti Gimi című sorozatból ismert, Sophia Bush-sal randizgatott. Múlt héten pedig Britney talált menedékre az ölében, egy bárban.

Forrás: www.rtlklub.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!