Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.08.26. 15:43

Terítéken a Tiszaújváros és környéki közoktatás

<p>Tiszaújváros - Tiszaújváros Kistérség Többcélú Társulás Tanácsa következő ülését augusztus 27-én 10 órától tartja a Tiszaújvárosi Humánszolgáltató Központ Tisza-parti városrészi intézményében.</p>

A tervezett napirendi pontok között elsőként a Kistérségi közoktatási intézkedési terv módosítására tesz javaslatot Koscsó Lajos, a társulás elnöke Török Péter közoktatási referens javaslata alapján. Szoboszlai Gabriella szociális referens készítette elő a kistérségi szociális és gyermekvédelmi alapellátások megszervezésével kapcsolatos döntések határidejének módosításáról szóló javaslatot.

IKSZT-pályázatok

Csikász Gábor hivatalvezetõ a Tiszaújvárosi Helyi Vidékfejlesztési iroda mûködésérõl és az Integrált Közösségi és Szolgáltató Terekkel (IKSZT) pályázati lehetõségekrõl. Az IKSZT-k vidéki településekenn feltételeket biztosít a közösségek kialakulásához, mûködéséhez, fejlõdéséhez.

- Szaniszló Bálint -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!