Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.07.08. 23:08

Újra kezdődik a Megasztár

<p>Mondhatni több száz jelentkezővel tartották a népszerű vetélkedő előválogatását Miskolcon, kedden a Városi Spotcsarnok előtti téren. <DIA alt="Újra kezdődik a Megasztár 2008.07.08." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_jra_kezd__337_dik_a_Megaszt_r_2008_07_08_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Újra kezdődik a Megasztár 2008.07.08." src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/megasztar.wmv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Az legújabb, immár a negyedik sorozat első lépései annyiban különböznek az előzőektől, hogy Budapest mellett, hat vidéki városban „válogatnak" a műsor készítői a tehetséges jelentkezők között.

A Megasztár műsor főszerkesztője Szarvas Szilvia a portálunknak elmondta, hogy most tulajdonképpen „regisztráció" történik, amit kamerával rögzítenek és egy zsűri Budapesten megnézi a produkciókat, ez alapján hívják be a stúdióba a kiválasztottakat.

Továbbá az első három szériához képest annyi változás történt, jelentkezni már 12 éves kortól lehet és nincsenek műfaji megkötések.

Szóval az Operától az operettig, népdal, rock és minden, ami belefér, jöhet a műsorba. A hangulatot nagyban segítette Till Attila vidámsága, közvetlensége, és Molnár Ferenc „Caramel" a második vetélkedő győztese.

Bujdos Tibor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!