Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.10. 19:12

Elszállt a Renault Harsánynál

<p>Harsány - Három könnyű sérültje van annak a balesetnek, ami a Harsány tábla előtt történt csütörtökön kora este.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Elszállt a Renault Harsánynál 2008.04.10."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Elsz_llt_a_Renault_Hars_nyn_l_2008_04_10_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Elszállt a Renault Harsánynál 2008.04.10." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-elszallt-a-renault-harsany-baleset_flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A kisgyőri elágazástól jött lefelé a domboldalon egy Renault Megane, amikor egyelőre ismeretlen okokból megcsúszhatott az úton, és az út széli mezőre repült, többször megpördülve a tengelye körül. Nagyon nagy szerencséje van a két gyermeknek és anyukájuknak, mert be voltak kötve mind a hárman, a két gyermek a gyerekülésbe, ez a baleset is bizonyítja, hogy mennyire fontos a biztonsági öv használata. A Renault alaposan összetört, anyagi kár jelentős. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Kapcsolódó cikkek:

  • Kereszteződésben ütköztek Miskolcon
  • Négyes ütközés Miskolcon
  • A felsőzsolcai körforgóban borult fel egy tehergépjármű
  • Kereszteződésben amortizálták le autóikat Miskolcon
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!