Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.02. 10:52

Első nyertesünk

<p>Vasárnap kisorsoltuk a Borsod Online adventi játékának első nyertesét. A játékra december 24-ig tart, és érdemes regisztrálni, mert a fődíj egy Sungoo LCD TV.</p>

Vasárnap kisorsoltuk a Borsod Online adventi játékának első nyertesét. A szerencse a miskolci Puskás Jánosnénak kedvezett, aki egy MP3 lejátszót nyert. A nyertes természetesen örömmel értesült a szerencséjéről, és elmondta: immár 3-4 éve rendszeres látogatója a Borsod Online weboldalának, ahol mindig megtalálja a legfrissebb híreket. A Boon nagyon modern, információban gazdag, ezért szereti minden nap böngészni. Szinte minden játékban résztvesz, amelyet a Boon, vagy az Észak-Magyarország hirdet meg.

Az adventi játékról a advent.boon.hu oldalon olvashat bővebben. A látogatóknak csak regisztrálniuk kell, és mindig az előző napi regisztrálók közül sorsoljuk ki az új nyertest. A játékra december 24-ig tart, a fődíj egy Sungoo LCD TV.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!