Baktalórántháza hírei

2012.05.27. 15:05

2012. május 26-án, délután Kassai Judit fuvolahangversenyt tartott Kisvárdán

2012. május 26-án, délután Kassai Judit fuvolahangversenyt tartott Kisvárdán, a Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskola hangversenytermében. A fuvolistát zenekedvelőkkel megtelt hangversenyterem fogadta.


2012. május 26-án, délután Kassai Judit fuvolahangversenyt tartott Kisvárdán, a Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskola hangversenytermében. A fuvolistát zenekedvelőkkel megtelt hangversenyterem fogadta.A koncerten a közönség bepillantást nyerhetett különböző korok zenei világába, amely során Telemann, Händel, Reinecke, Carl Philip Emanuel Bach, és Joachim Andersen művei csendültek fel. Az elhangzott darabokat zenetörténeti ismertetők kötötték össze. A szóló fuvolajáték mellett a hangverseny színvonalát zongora kíséretében elhangzott művek emelték. Zongorán közreműködött: Szilágyi Valéria, a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskola zongora tanára. A magas színvonalú előadást nyújtó fuvolista játékát a közönség vastapssal jutalmazta. 

Címkék#lakóhelyem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!