Asztrológia

2015.12.29. 08:40

Napi horoszkóp – 2015. december 29.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Egyedül nem megy és ez különösen igaz a mai napjára. Ha kell, inkább tegye félre a terveit, de ahhoz, hogy jól érezze magát, szüksége van arra, hogy emberek között legyen. Egyszerűen menekülési kénszert érez az egyedüllét elől, mintha csak félne önmagával szembenézni. Pedig nincsenek mélyben rejtőző problémák, be nem vallott gondok. Bár a külvilág sem tudja, minek köszönheti a segítőkészségét, de nem is kell elárulnia nekik.

Bika

04.21 – 05.21

Úgy érzi, a fejére nőttek a kötelezettségek. Szabadulni tőlük azonban csak akkor tud, ha mihamarabb lezárja azokat. Ne meneküljön, inkább szedje össze magát és mozgósítsa az energiatartalékait. Számíthat mások segítségére, ha azt nem elvárásként támasztja velük szembe, hanem tud kérni és megköszönni. Egy munkával teli, de mégis emlékezetes nappá varázsolhatja végül ezeket az órákat, csak nem szabad görcsösen akarni.

Ikrek

05.22 – 06.21

Könnyedén megy a munka a mai napon, de ez ne arra ösztönözze, hogy még többet vállal. Ha időben végez, inkább kényeztesse kicsit a szeretteit, saját magát. Az ünnepek ugyan elmúltak, de ez még nem ok arra, hogy máris visszazökkenjenek a szürke hétköznapok rohanásába. Közös program, de akár csak az otthon melegének élvezete is visszavarázsolhatja azt a meghitt hangulatot, melyek az ünnepi napokat áthatották.

Rák

06.22 - 07.22

Lassan újra hatalmába kerítené a búskomorság és a kötelezettségek támasztotta levertség. Ne engedje, hogy ez megtörténjen, hiszen az Ön kezében van az irányítás. Hiába próbálnák feladatokkal elhalmozni, mondjon nemet, kérjen haladékot. Tartsa továbbra is szem előtt a család igényeit és töltsön több időt velük foglalkozva. A bánatára is ez jelenti a gyógyírt, az otthonában béke és nyugalom honol.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Képtelen megmaradni az emberek között, vágyik a magányra. Érzi, hogy felborult a belső egyensúlya és szeretné mielőbb tisztázni magában a kérdéseit. Azt is tudja, hogy valakivel erről beszélnie kell, de nem találja azt az embert, akihez tiszta szívvel, őszintén fordulhatna. Ne keresgéljen utána, most valóban egyedül kell megtalálnia a válaszokat. Nagy utat tesz meg, de a végére ismét önmagára lelhet.

Szűz

08.24 - 09.23

Ne ossza be a nap minden percét előre, ugyanis nem Ön fogja irányítani az eseményeket. Váratlan lehetőség, csábító kísértés vagy csak egy meghívás mind arra öszt9nzi, felejtse el a kötelezettségeit és lazítson. Éppen ezért vegye számba, melyek azok a feladatok, melyek nem tűrnek halasztást, azokkal igyekezzen mielőbb végezni, hogy aztán valóban átadhassa magát az önfeledt szórakozásnak és a pihenésnek.


[poll id="4"]


Mérleg

09.24 - 10.23

Eltervezte és megvalósította. Ahogy számba veszi az egy évvel ezelőtti fogadalmait, büszkén állapíthatja meg, hogy számosat közülük valóban megcsinált, pedig nem is igazán bízott a sikerben. A mai napját töltse azzal, hogy valóban értékeli az elmúlt esztendő teljesítményeit, a vágyottakat és a meglepetéseket is. A kudarcokkal most még ne foglalkozzon, a remek hangulatára azok most ne vessenek árnyékot.

Skorpió

10.24 - 11.22

A mai napon az érzelmei játsszák a főszerepet. Ha olyan döntést kellene meghoznia, amely józan, hideg fejet igényel, kérjen haladékot, mert képtelen lenne mérlegelni minden következményt. Egyszerűen a szíve olyan hangosan kalapál, hogy elnyomja az agyából érkező információkat. Szerettei körében ezzel még nagy népszerűséget is kiharcolhat magának, de persze ne erőltesse rájuk magát.

Nyilas

11.23 - 12.21

Hamar megtalálja a közös hangot, kerüljön bárki is az útjába. Ennek köszönheti, hogy minden társaság középpontja kerül, de akár magánéleti válságok megoldójaként is remekül szerepel. Ez segíti Önt abban, hogy elterelődjön a figyelme a saját problémáiról. Ha az esti órákban lesz ideje, gondolja át, kit milyen tanácsokkal látott el, hiszen azok között akadhat akár olyan is, amelyet önmaga is hasznosíthat.

Bak

12.22 – 01.20

Olyan információk jutnak a birtokába, melyek összedöntik a kis világát. Alapjaiban megreng a bizalma egy emberben, aki eddig talán a legtöbbet jelentette Önnek. Ne ítélkezzen azonban elhamarkodottan, hiszen még az sem kizárt, hogy Önt akarták megvezetni. Járjon utána a hallottaknak, csak az után alakítsa ki a saját véleményét. Ha mégis arra a következtetésre jut, hogy valakinek nincs maradása az életében, jobb ezt még ma meglépnie.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Képtelen arra összpontosítani, amivel foglalkozik, ha viszont így folytatja, akkor csak hibát halmoz hibára. Mérlegeljen, melyek azok a feladatok, amik nem tűrnek halasztást, ha ez megvan, akkor viszont ne engedje, hogy bármi elterelje a figyelmét. Ha letudta a kötelezettségeit, szabaduljon ki a friss levegőre, engedje szabadjára a gondolatait, hogy felszínre törhessen, mi okozta a mai napon e koncentráció hiányát.

Halak

02.20 - 03.20

Képtelen kiengedni a kezéből az irányítást, ami nem is okozna problémát, ha nem úgy gondolná, hogy egy hadsereg élén áll. A terveit ossza meg az érdekeltekkel és keressen olyan pontokat benne, melyekkel meggyőzheti őket arról, érdemes Ön mellé állniuk, a segítségére lenniük. Ha kér, és nem parancsol, nagyobb sikerre számíthat. Végül az elképzelései is megvalósulnak, így panaszra sem lehet oka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!