Asztrológia

2013.03.04. 09:54

Napi horoszkóp – hétfő 2013.03.04.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

Bár hétfő és nehezen ébred, de ez a kisugárzásából nem von le semmit. Mosolyt csal a környezetében élők arcára, bár nem érti, mivel. Ne is gondolkodjon, mosolyogjon vissza és máris egy olyan mókuskerékben találja magát, amiből kiszállni nem is érdemes. Úgy telik el a napja, hogy észre sem veszi az idő múlását. A kiváló hangulata még otthonában is kitart, ezzel szerezve egy meghitt estét a családjának.

Bika

04.21-05.21

Két lábon áll a talajon, mindent elemez, amit hall, lát, majd nem is rejti véka alá a véleményét. Az sem érdekli a mai napon, ha ezzel megbánt másokat. Próbálja meg a mondandóját legalább úgy megfogalmazni, hogy az ne tűnjön személyeskedésnek. Nehezen találja meg olyankor a szavakat, amikor mérlegelnie kell, de bizonyos helyzetekben ez kifizetődő. Például a felettesei vagy fontos ügyfelek esetében.

Ikrek

05.22-06.21

Úgy érzi, a világ összeesküdött Ön ellen. Nem veszik figyelembe a véleményét, ahogy az igényeit sem. Tartson ki és ne engedjen a nyomásnak, ami most Önre nehezedik. Bár a környezetében ezzel azt a benyomást keltheti, hogy Ön egoista és akár arrogánsnak is tarthatják, de aki igazán ismeri Önt, tudja, hogy csak erős egyéniség, aki képes kiállni magáért. A mai nap megtudhatja, kik az igazi barátai.

Rák

06.22-07.22

Ha talál olyan embert, aki előtt képes megnyílni és őszintén beszélni az érzéseiről, nemcsak magán könnyíthet, de a hallgatóság személyében új barátra találhat. Megtanulhatja azt is, hogy az érzelmeit nem mindig irányíthatja, ez a felismerés pedig sokat segíthet azon, hogy megértsen olyan dolgokat, amiket ésszel nem lehet értelmezni. Az új ismeretség számos újat adhat az életéhez, mely által önmagát is jobban elfogadja.


[poll id="4"]


Oroszlán

07.23-08.23

Ez a nap az Öné. Jó helyen, jó időben és mindig megtalálja a szavakat, amiknek ott el kell hangozniuk. Ehhez egyébként is nagy tehetsége van, de most a szerencse is Ön mellé áll. Jelentős sikereket érhet el így a munkájában, hivatásában. Amennyiben csapatmunka szükséges ahhoz, hogy a terveit megvalósítsa, most ne habozzon a toborzással. Új embereket képes a kisugárzásával, lelkesedésével maga mellé állítani.

Szűz

08.24-09.23

Vágyik az elismerésre, de még jobban a hatalomra. Ezt a kettőt kell a mai napon összhangba hoznia, ami nem könnyű. Azonban a diplomáciai képességének köszönhetően úgy tudja magához venni az irányítást, hogy ez észrevétlen marad azok szemében, akik elleneznék. Az eredmény pedig Önt fogja igazolni. Olyan függőben lévő ügyeket sikerül lezárniuk, melyek már régóta húzódtak éppen azért, mert nem összpontosult az irányítás egyetlen kézben.

Mérleg

09.24-10.23

A mai napon többször is szembetalálkozik a kérdéssel: mi is az élet igazi értelme. A válasz pedig nehezen fogalmazódik meg. Ne várjon segítséget, Önnek kell igazon megfogalmaznia. Ezáltal erősödik a személyisége és az önértékelése. Az így szerzett önbizalom feltölti erővel, energiával. Bár úgy fest, a nap álmodozással telt, de ha megnézi az elvégzett munkát, rá fog döbbenni, hogy valóban nem volt mennyiségi, de minőségi igen.

Skorpió

10.24-11.22

A mai nap minden lesz, csak átlagos nem. Elképzelhető, hogy bizonyos események hatása alá kerül, és ezáltal elveszíti a talajt a lába alól. Vagy olyan kellemes meglepetésben lesz része, mely hosszabb távon is hatással lesz az életére. Egy biztos. A felfokozott lelkiállapot, amellyel ébred, indokolt. Már Ön is vágyik a változásra. Most megtalálhatja, bár valószínű, hogy a lehetőség eddig is ott volt, csak nem volt nyitott, hogy észrevegye.

Nyilas

11.23-12.21

Kigondolja, kimondja, megvalósítja. A mai napon ez a mottója. A cselekvés élteti, hajtja előre. Szerencsére az esze a helyén van, így a tettei valóban hasznosak s eredményt hoznak. Olyan ötletekkel áll elő, melyek nem maradnak észrevétlenek a felettesei előtt sem, így komoly sikereket érhet el a karrierjében is. Ne váljon azonban elbizakodottá, az egészséges önbizalom és a beképzeltség között ugyanis vékony a határvonal.

Bak

12.22-01.20

Az érzései, érzelmei felkorbácsolódnak. Elképzelhető, hogy valaki megsérti, de az sem kizárt, hogy egy olyan eseményre emlékeztetik a múltból, mely felkavarja az állóvizet Önben. Tüskéket növeszt maga köré, mellyel Ön is megsebzi a környezetében élőket. Szerencsére délutánra már enyhül a belső feszültség, hisz így is sikerül új ellenségeket szereznie. A családja körében megnyugvást talál.

Vízöntő

01.21-02.19

Szívesen beszélget, közlékeny, barátkozó. Békés hangulatát a környezetére is átragasztja. Képes konfliktusokat tisztázni, a nézeteltéréseket elsimítani. Nem csoda, ha több esetben is felkérik békebírónak. Véleményét elfogadják, mely elégedettséggel tölti el. A mai nap ideális fontosabb megbeszélések lebonyolítására is, ezért ha módjában áll, szervezze meg azokat még akkor is, ha úgy érzi, szakmailag még nem felkészült.

Halak

02.20-03.20

Elégedetlen a helyzetével, nem találj kihívást a jelenlegi helyzetében. A mai nap nem alkalmas nagy változtatásokra, így apró dolgokkal kell feldobnia magát. Menjen el vásárolni, függessze fel a fogyókúráját és üljön be egy cukrászdába. Ne várjon külső segítséget, Önnek kell megbirkóznia a mostani hangulatával. Ne azon gondolkodjon, mit nem ért el, inkább vegye számba a sikereit. Meglátja, nem is lesz olyan rossz az eredmény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!