Zene

2018.11.29. 16:30

Fejes dob nélkül

Debrecen - A Tankcsapda dobosa egy fiatal tehetségnek ajándékozza egyedi gyártású és hangzású felszerelését.

Debrecen - A Tankcsapda dobosa egy fiatal tehetségnek ajándékozza egyedi gyártású és hangzású felszerelését.

Lukács Laci „félévszázados” jubileumának éve igencsak mozgalmasra sikerült. Tavasszal a „Béoldal” turnéval vették be a klubokat, majd május elején a Vagyok olyan szemét című új dallal és klippel rukkolt elő a zenekar. Nyáron pedig – mint ahogy megszokhattuk – birtokba vették a fesztiválok nagyszínpadait, sőt szeptemberben megnősült a frontember.

Úgy tűnik, még bírják szuflával a srácok, mivel tizenegy koncerttel búcsúztatják az évet; ezek közt a már hagyománnyá vált esten, a debreceni Főnix Csarnokban „robbantják fel” a színpadot december 29-én.

Csak ez az egy van!

Fejes Tamás, a zenekar dobosa a cívisvárosi koncert után elajándékozza Tankcsapda Limited Edition dobfelszerelését egy tehetséges fiatal dobosnak. A szerencsés kiválasztott a „Lukács Félévszázad” című turné hangzását nagyban meghatározó hangszert kaphatja meg december végén a zenekartól. A különleges szettet kifejezetten Fejesnek készítette a gyártó, a 2018-as évre. A tavaszi turnén debütált az egyedi festéssel és cinekkel ellátott dobfelszerelés, melyből világon csak ez az egy van! A „cucc” elnyerésének fontos feltétele, hogy a valamilyen szintű dobtudáson túl Tankcsapda-kötődésű legyen a pályázó! A részletes felhívást december 3-án teszi közzé a zenekar. A formabontó évzárást rendhagyó évkezdet követi, ugyanis a csapat belép a 30. jubileumi évébe 2019 első napján.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!