Zebrán gázoltak gyalogost a Kishegyesi úton, súlyosan megsérült

Hajdú-Bihar – A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese, Kiss Szilvia a szombati napról 4 riasztásról számolt be, ebből kettő téves volt. De más balesetek is történtek.

Nyíracsád-Asszonyrészen egy gépjármű villanyoszlopnak ütközött, oda a nyíradonyi tűzoltók vonultak ki és feszültségmentesítették a kocsit, továbbá a leszakadt vezeték áramtalanításáig biztosították a helyszínt. Hajdúnánáson az egyik lakás fürdőszobájában az automata mosógép gyulladt ki. Mire megérkeztek a tűzoltók, a tulajdonos már eloltotta a lángokat és az udvarra vitte a gépet. A tűzoltók a biztonság kedvéért vízsugárral még lelocsolták a mosógépet.

A rendőrség sajtóügyeletesétől, Suba Istvántól kapott információ szerint Debrecenben két anyagi káros baleset történt. Az egyik a Hunyadi utcán, ahol négy autó volt érintett, a másik Józsán, a 35-ös főúton. Délután a Kishegyesi úti hipermarket előtti zebrán gyalogost gázolt a gépjármű, a gyalogos súlyosan sérült. Késő délután a 471-es főúton Nyíradony és Aradványpuszta között személygépkocsi és lovasfogat ütközött. A rendőrség teljes útzár mellett helyszínelt, itt két súlyos sérült van.